"Saadet gelecek"

SP Erdek İlçe Başkanı Köse: "Balıkesir milletvekili listesinde Bandırmalı adaya üst sırada yalnız partimiz yer verdi"

Saadet Partisi(SP) Erdek İlçe Başkanı Mustafa Köse, "Partilerin, 24 Haziran seçimi için bildirdikleri Balıkesir milletvekili aday listelerinde, Bandırmalı olarak ilk sıralarda sadece partimize ait liste bulunuyor" dedi.

Balıkesir listesinde üçüncü sırada yer alan Seyfettin Çözel´in "Milli Görüş" dayalı bir altyapısı olduğuna, dürüst bir kişiliğe sahip bulunduğuna işaret eden Köse, şunları söyledi:

"1957 yılında Bandırma´da doğan Seyfettin Çözel, İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü mezunudur. 1998-2000 yıllarında Eğitim-Bir Sendikası´nın Kağıthane İlçe Başkanlığını yapmıştır. Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik derneklerinin değişik kademelerinin yanı sıra partimizin Bandırma ilçe başkanlığı yönetim kurulunda da görev almıştır. ÇÖzel, evli ve üç çocuk babasıdır."

BELEDİYECİLİK, "MİLLİ GÖRÜŞ" DEMEKTİR

Ülkemizde belediyecilik ve halka hizmet denilince akla "Milli Görüş"ün geldiğini öne süren Köse, şu değerlendirmede bulundu:

"Partimizin çok donanımlı ve deneyimli bir genel başkanı var. Genel başkanımız, vatandaşlar arasında kamplaşma yaratılmasının terörden daha kötü olduğuna dikkati çekerken, ´Sevginin bulunmadığı, kamplaşmanın olduğu ülkelerde kalkınma beklenemez. Sevgi, her kapıyı açar. Parti çıkarları, hiçbir zaman devlet çıkarlarının önüne geçmemelidir´ diyor. Genel başkanımızın bu değerlendirmelerine aynen katılıyoruz."

Köse, 24 Haziran seçiminde vatandaşların, sağ duyularına dayanarak AKP iktidarına "tamam" diyeceklerine inandığını sözlerine ekledi.   Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Saadet gelecek
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false