Saadet Partisine görkemli açılış

Saadet Partisine görkemli açılış

Erdek´te ilk kez parti teşkilatlarını kurdular

Millet ittifakı siyasi partilerinden Saadet Partisi, Erdek´te ilk ilçe teşkilatını kurdu.

Saadet partisi 24 Haziran seçimlerine Balıkesir´in tüm ilçelerinde örgütlenme programının ilk ayağını Erdek´te gerçekleştirdi.

Erdek, Halitpaşa Mahallesi, Muhtar Ahmet Süzgün caddesinde lokma hayrı ile gerçekleştirdiği açılışa Millet İttifakı parti temsilcileri DP, CHP, İYİ Parti yanı sıra Vatan partisi ilçe temsilciside hazır bulundu.

Saadet Partisi Erdek İlçe Başkanı Mustafa Köse, 24 Haziran seçimlerinin bir baskın seçim olsada, bir savaş olmadığını, adil ve adaletli bir seçim sonrası barış ve hzuur içinde insanların kolkola gezebildikleri bir ilkede yaşamak istediklerini vurgulayarak, seçim sürecini savaş sürecine döndürenlere nasihatte bulunarak bugün birçok ülkenin böyle bir şansı olmadığını, Albayrağın millet üzerinde dalgalandıkça bu birliği bozmaya kimsenin gücünün yetmiyeceğini söyledi.

/resimler/2018-5/11/0020469839929.jpg

Saadet Partisi Erdek İlçe binasının açılışına katılan Balıkesir İl Başkanı Ahmet Balaban ise yaptığı konuşmada, 20 İlçenin 17 sinde teşkilatlanmalarının bulunduğunu, 3 ilçede ise teşkilatlanma çalışmalarını sürdürdüklerini 24 Haziran seçimlerin Balıkesir´in tüm ilçelerinde teşkilatlanmış olarak görev alacaklarını söyledi.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı