SAADET ADAYINI AÇIKLADI

SAADET ADAYINI AÇIKLADI

SAADET PARTİSİ YARIŞA MUSTAFA KÖSE İLE KALTILDI

Saadet Partisi Bandırma Belediye Başkan Adayın açıkladı.

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı  Mustafa Köse partisinin ilçe başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, “30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçimleri kazanmaları halinde şeffaf, garson, sosyal belediyecilik anlayışının hakim olduğunu milli görüş belediyeciliğinin Bandırma’da uygulanacağıma söz veriyorum” dedi.

İktidarları döneminde belediyede yapılan ihalelerin şeffaf ve halka açık olacağının altını çizen Köse, bu ihalelere vatandaşların izlenmek için katılabileceğini söyledi. İktidarları döneminde ilçenin temizliğine gerekli özenin gösterileceğini dile getiren Köse, ilçede yerel yönetimin temizlik konusunda gerekli hassasiyeti göstermediğini öne sürdü.

Cadde ve sokak işgallerinde değinen Köse “İktidarımız döneminde cadde ve sokak işgallerine son verilecek. Cadde ve sokaklar yayaların kullanımına açılacak. Ayrıca cadde ve sokaklarda başı boş dolaşan sokak hayvanları rehabilite edeceğiz” dedi.



demokrat
19.12.2013 16:06:32
Siz de bizim parlak günlerimizdeki gibi yağcılardan,avantacılardan,yalakalardan ve iyi gün dostlarından uzak bir aday açıklama töreni yapmışsınız.Ben bu karede eski dostlardan bir çoğunu göremedim.Neredeler bu kardeşler acep!

  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı