Saadet´ten nezaket ziyareti

Saadet´ten nezaket ziyareti

Saadet Partisi Erdek İlçe Teşkilatından ittifak partilerine nezaket ziyareti.

Saadet Partisi Erdek İlçe Başkanı Mustafa Köse beraberinde Milletvekili aday aday Akademisyen Seyfettin Çözel ve yönetim kurulu ile ittifak içinde bulunduğu ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Köse, 24 Haziran erken genel seçimlerinin, erken değil baskın seçim olduğunu, buradaki amaç ve beklentinin masumane değil, fırsat eşitliğini ortadan kaldıran amaca yönelik adaletsiz bir seçim olduğunu bu nedenle her gittiği yerde doğruları söyleyen ve bu nedenle ittifak birlikteliği içinde yer aldıklarını vurgulayarak İYİ Parti İlçe Başkanı Arif Demir´in nezdinde bugün Genel Başkan Meral Akşener´in Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza kampanyasının başlamış olmasıdan dolayı tebrik ve başarı dileklerini iletti.

İYİ Part ilçe Başkanı Arif Demir ise, Saadet Partisinin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu başta olmak üzere tüm teşkilatlarının, adil ve adaletli bir seçim için haklı doğruları söyleyip, desteklerini esirgemedikleri için teşekkür etti.

/resimler/2018-5/4/1622419976634.jpg

Saadet Partisi İlçe Başkanaı Mustafa Köse´nin ziyaretlerine katılan Miletvekili Aday Adayı Seyfettin Çözel, son derece hareketli bir sürece girildiğini, bu noktada ortak çalışma içinde ittifak kuran partilere başarı dileğinden bulunarak, doğru´nun kazanacağına inandığını söyledi.

Aslan, 1957 doğumlu Bandırma-Karaçalılık mahallesi eşrafından olup uzun yıllar İstanbul´da akademisyen olarak görev yapması dolayısı ile bugüne dek yetiştirdiği gençlerin bir çoğunun polis teşkilatında önemli mevkii ve makamlarda yer aldığını açıkladı.

/resimler/2018-5/4/1653450801861.jpg



Anahtar Kelimeler: Saadet nezaket ziyareti
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli