Sabah Akşam İdman

Sabah Akşam İdman

Gönen Belediyespor ramazan bayramının sona ermesiyle çalışmalarına yeniden başladı.

Yeni sezonda yepyeni bir kadroyla Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Gönen Belediyespor ramazan bayramının sona ermesiyle çalışmalarına yeniden başladı. Takımın son transferleri Remzi Acet, İsmail Ulusal ve Semih Deniz de çalışmalarda yer aldılar.

Günde çift idmanla yeni sezona hazırlanan Gönen Belediyespor’da teknik heyet işi başından sıkı tutuyor. Çok yerinde transferlerle iyi bir takım kuran yeşil beyazlı yönetim de oyuncuları çalışmalarda yalnız bırakmıyorlar. Aradığı orta saha şefini eski futbolcusu Remzi Acet’le dolduran takımda mütevazi bütçeye rağmen savaşçı bir kadro oluştu.

Bu yıl Tribünler Coşacak

Daha önceden yeşil beyazlı formayı giymiş ve oldukça başarılı maçlar çıkarmış olan eski oyuncuların bir araya gelmesi ile oluşan takımın savaşçı özelliği ön plana çıkıyor. Gönen Belediyespor’un bu yıl özellikle iç sahada seyir zevki ve mücadele gücü yüksek futbol izlettirmesi bekleniyor. 



yönetici
13.08.2013 22:21:51
GÖNEN BELEDİYESPOR DA BAZI ŞEYLER GÜZEL GİBİ GÖRÜNÜYOR, AMA MALESEF HERŞEY KÖTÜ. DAHA ÖNCE BİR GÖNENSPOR OLAYI YAŞADI GÖNEN HALKI, ŞİMDİ DED YAVAŞ YAVAŞ GÖNENSPOR DA YAŞANAN DURUMLAR GÖNEN BELEDİYESPORDA OLACAK VE OLUYORDA AMA MALESEF KİMSEDEN ÇIK YOK, DEDİLEN GÜZEL BİR SÖZ VAR HER KOYUN KENDİ BAÇAĞINDAN ASILIR... GÜZELİM KULUP İŞİ BİLMEYENLER VE KENDİ ÇIKARCILARIN ELİNDE MAFOLUYOR... BUNUN ACISINI GÖNEN BELEDİYE BAŞKANI SAYIN YAKAR ÇEKECEKTİR, YEREL SEÇİM ZAMANI...

  • Pazartesi 20.2 ° / 8.5 ° false
  • Salı 19.4 ° / 8.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.6 ° / 9.4 ° Güneşli