Sabi, Ailesinden şefaatçi olacak

Sabi, Ailesinden şefaatçi olacak

Erdek'te düştüğü duvarın altında hayatını kaybeden Hazel Kalburcu gözyaşları içinde ebediyete uğurlandı.

Erdek’te önceki akşam okul çıkışı evinin yakınındaki metruk evin duvarından düşerek hayatını kaybeden Halitpaşa ilkokul 3. Sınıf öğrencisi Hazel Kalburcu(9) gözyaşları içinde ebediyete uğurlandı.

Vefatı sonrası Erdek Cumhuriyet savcılığı tarafından gönderildiği Bursa Adli tıp kurumundan, özel yapılmış sabi tabutu içinde öğle saatlerinde Atatürk Mahallesi, İnönü caddesindeki evinin önüne getirilen Hazel Kalburcu, bir kez daha gözleri yaşa boğdu.

Evi önünde çevresi ile vedalaşarak, çarşı camiine getirilen Hazel Kalburcu’ nun cenazesi ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazı ardından Erdek asri kabristanındaki ebedi istirahatgahına defnedildi.

Erdek Kaymakamı Mustafa Demirelli’nin de cenaze namazına katılıp başsağlığı dilediği Kalburcu ailesinin metanetini kuruması adına, Çarşı camii imamı, yaptığı konuşmada Küçük Hazel’in bu Dünya’dan tertemiz göç ettiği öbür dünyada ailesi için şefaatçi olacağını söyledi.

Küçük Hazel’in annesi Gamze, Babası Erbay Kalburcu’nun evlerinin önünde başlayan son veda, çarşı camii ve kabristanda süren taziyeleri kabul etmeleri ile son buldu.

Küçük Hazel’in Vefatı sonrası gönderildiği Bursa Adli tıp kurumunda, ölümünün düşmek sürati ile boyun kırılmasından meydana geldiği rapor edildi.



demokrat
22.10.2014 14:24:51
Allah rahmet eylesin.Aileye sabırlar dilerim.

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı