Sağdan yürü, Hayat bulursun!...”

 Sağdan yürü, Hayat bulursun!...”

Milli Eğitim Müdürlüğü yaya kaldırımlarındaki sorumsuzluğa farkındalık çekmek için 2-25 Mart'ta kampanya başlatıyor.

Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yaya kaldırımlarında yaşanan kargaşaya farkındalık yaratmak adına bir proje geliştirdi.

Cumhuriyet İlkokulu koordinatörlüğünde 2-25 Mart tarihleri arasında Bandırma`da  yaşayan insanlarla trafikte farkındalık yaratmak adına hayata geçirilecek projede " Yayalar Sağdan Gidiniz" uygulaması yapılacak.

Cumhuriyet İlkokulu Öğrencileri tarafından hayata geçirilecek Yayalar Sağdan Gidiniz.” Farkındalık yaratma projesinde, Öğrenciler yaya kaldırımlarında yürüyen vatandaşları uyararak kendi yönleri doğrultusunda tretuvarın sağından yürüyerek kargaşa ve karışıklığa neden olmadan kaldırımları seri ve sağlıklı kullanmalarına katkı verilecek.

Milli Eğitim Müdürlüğü projesini hayata geçirecek olan Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri diğer bir değişle tretuvarlardaki kargaşa ve karışıklıktan yürünecek yol bulamayan Bandırmalılar, yol ortasından yürümekle bilindiği bir gerçek.

Yol ortasından yürümenin kişi veya kişilerin yaşamına getirdiği kaza riski göz önünde bulundurulacak olursa  Sağdan yürü, Hayat Bulursun.” Projesi Bandırma'da gerçekten hayat bulacağı bir gerçek.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli