Sağlık Meslek Yüksek Okulundan Teşekkür Ziyareti

Sağlık Meslek Yüksek Okulundan Teşekkür Ziyareti





Bandırma Sağlık Meslek Yüksekokulu yetkilileri Belediye Başkanı Sedat Pekel'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Sağlık Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Emin Erçakar, Müdür Yardımcıları Öğr.Gör. Dilek Avcı ve Öğr. Gör. Fehim GÖZE   hazır bulundu.

Ziyaretle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Sağlık Meslek Yüksekokulu Müdürü Erçakar, kendilerine verdikleri desteklerden dolayı Belediye Başkanı Sedat Pekel'e teşekkür etti. Erçakar: Bandırma Sağlık Meslek Yüksekokulu olarak geleneksel olarak bu yıl 3.sünü kutlamakta olduğumuz beyaz şenlik törenlerine sağladığı katkılardan dolayı Başkanımız Sedat Pekel'e teşekkür ziyaretinde bulunduk” dedi.

Sağlık Meslek Yüksekokulu yöneticilerinin gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Pekel, Bandırma Belediyesi olarak kentimizdeki kurumlarımıza yardımcı olmak, onlara destek vermenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Pekel: Sağlık, ülke yaşamı ve kent yaşamı için çok önemli bir unsur. Elbette bu nokta da en önemli unsur insan unsuru. Çok güç koşullarda önemli görevler yapacak, sağlık ordusuna nefer yetiştirme konusundaki üstün gayretleriniz, ortaya koyduğunuz performans bundan sonra da artarak devam edeceğine inanıyorum. Bu yıl onuncu mezunlarını veren okulunuzun eğitim ve sağlık alanındaki başarılının devamını diliyorum” dedi.



Öte yandan Yüksel Okul yöneticileri Belediye Başkanı Sedat Pekel'in ardından Başkan Yardımcıları Dursun Mirza ve Ozan Onur'a sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli