Sahil efsanesi pazara hazır.

Sahil efsanesi pazara hazır.

Taraftarlar siniler dolusu baklava ile Erdekspor antrenmanı izledi.

Bölgesel Amatör lig (BAL) 9. grup´ta ilk devrenin derbisi ynanacak pazar günü öncesi taraftarlar baklava sinileri ile antrenmanı bastı.

Pazar günü oynanacak dev derbi için tüm hazırlıklarını tamamlayan Erdekspor, taraftarı ile bütünleşmesinin coşkusunu yaşarken, bu motivasyonu maça yansıyaakları sözünü verdiler.

Başkan Hüseyin Sarı´nında geldiği antrenmanda morallerin yüksek olduğu Erdekspor´da sportif menejer Can Cangök, bir futbol takımı için en önemli şeyin motivasyon olduğunu, Erdekspor´da da oyuncusundan teknik ekibine, Yöneticisinden taraftarına tek bir yumruk olarak çıkacakları oyunda tek hedeflerinin 3 puan olduğunu vurgulayarak "Erdekspor kendini kanıtlamış genç bir ekibin iddiasız başladığı ligde potaya girip kendini bozmadan gerek bireysel, gerekse takım ruhu ile rakiplerini aşarak bu güne gelmiltir. Bu günden sonrada çizgisini bozmayacak nadir takımlardan biridir." dedi.

Başkan Hüseyin Sarı´da, bugüne kadar hedefi olmayan hiçbir projeyi desteklemediğini vurgulayarak Erdekspor´un bu seson bir üst lige çıkmaması için hiçbir mücbir sebep bulunmamaktadır." dedi.

Erdekspor antrenmanında daha sonra futbolculara getirilen baklamalar dağıtıldı.

/resimler/2015-12/18/2035409583981.jpg



Anahtar Kelimeler: Sahil efsanesi pazara hazır
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı