SAHİL BANDI YENİLENİYOR

SAHİL BANDI YENİLENİYOR

Bandırma Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor







Bandırma`nın daha modern ve daha çağdaş bir görünüme kavuşması adına Bandırma Belediyesince, Sahil Bandındaki yenileme çalışmaları ara vermeden sürdürülüyor. Bu çalışmalar kapsamında öncelikle Sahil Bandına karo taşları döşenerek balıkçı barınağına kadar uzatılacağı bildirildi.

Projede yer alan yeşil alanlar, yürüyüş yolları, araç otoparkları ve bisiklet yollarının da tamamlanmasıyla Bandırma`ya yakışan bir sahil park alanı ortaya çıkmış olacağı ifade edildi.  

Belediye tarafından devam eden parke döşeme çalışmalarında uzun yıllar Belediye Şantiyesinde atıl durumda bulunan granitlerin değerlendiği, diğer yandan çift katlı granit ve bazalt kaplamalı 40 x 40 ile 40 x 60 ölçüsünde taşlar döşenerek yürüyüş yolları ve bank alanları oluşturulduğu açıklandı.

Sahil bandında sürdürülen çalışmaları takip eden Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Bandırma Belediyesi ekiplerinin yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü, çalışmaların tamamlanmasıyla Bandırma`ya yakışan bir sahil Bandı`nın ortaya çıkacağını söyledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı