Sahil efsanesi Eti engelini aştı 1-0

Sahil efsanesi Eti engelini aştı 1-0

Süper lig'de şampiyon adayı Erdek renktaşı Etispor'u tek golle aşarak yoluna devam etti.




...Süper lig'de şampiyon adayı Erdek renktaşı Etispor'u tek golle aşarak yoluna devam etti.

Balıkesir Süper Amatör Küme 2.devre ilk karşılaşmaları bugün oynanan iki maçla devam etti.

Erdek'te oynanan Erdekspor- Etispor karşılaşmasını Erdekspor 3.dakikada Sertaç'ın kafa golü ile 1-0 kazandığı karşılaşmada 3 puanın sahibi oldu.

Stat; Erdek 18 Eylül

Hakemler; Serdar Sözlevi **  Göktuğ Akbaş**  Samet Uzunca **

Erdekspor, Ahmet Murat *** İsmail ** Semih ** (Çağatay**) Murat*** Emrah *** Engin *** Mehmet** (B.Uğur**) Metin** Sertaç Ertan *** Emre*** Serkan **(K.Uğur**)

Antrenör; Altan Kurtbaş

Etispor ; Vural ** Çağın ** Eren ** Feridun** Barış ** Sinan ** Uğur** Kadir** Zafer**(Ahmet**) Semih **(Gökay**) Yiğitcan**

Antrenör; Öner Aslan

Kırmızı kartlar; Barış Dk.88, Sinan Dk.90

Gol; Sertaç Ertan Dk.3



Bir haftalık aradan sonra bugün 2.devrenin ilk karşılaşması için karşı karşıya gelen Erdekspor ile Etispor'un zorlu mücadelesini Erdekspor kazandı.

Futbol adına son derece elverişli bir havada oynanan karşılaşmayı önemli bir izleyici grubu seyretti.

Erdekspor zirve mücadelesinde Eti engelini aşma adına verdiği mücadeleyi ilk dakikalarda kopartma isteği amacına ulaştı.

Erdekspor karşılaşmanın başlaması ile birlikte geldiği Eti kalecinde önemli bir gol tehlikesi atlattı, pozisyona 2. Hamlede sahip olan kaleci Vural böylelikle ilk tehlikeyi savuşturdu.

Erdekspor bu anlarda ataklarını sürdürdü ve soldan gelişen akında kale önünde kafaya yükselen Sertaç Ertan kaleci Vural'ın eldivenleri arasından topu ağlara göndermeyi başardı ve Erdekspor'u 1-0 öne geçirdi.

Erdekspor'un erken gelen golü, sonucun farklı galibiyet olacağını düşünenleri hayal kırıklığına uğrattı.

Erdekspor 7. dakikada Metin'le geldiği Eti kalesinde top arka direği sıyırarak auta çıktı. Erdekspor'un daha sonra 27 dakikada gelen sert şutu direkte patladı.

İlk yarı bu skorla sonuçlanırken 2. Yarı ataklar dengelendi, Etispor  yeni forveti Uğur ile tehlikeli olduğu Erdek kalesinde beklediği golü bulamadı.

Özellikle karşılaşmanın son 30 dakikasında her iki takımın geliştirdikleri gol pozisyonları sonuç getirmedi.

Erdekspor kalecisi Mehmet Murat'ın performansı  Eti forvetine  gol şansı tanımazken Etispor kalecisi Vural'da 2.yarı gerçekleştirdiği kurtarışlarla Erdekspor'a gol şansı vermedi.

Erdekteki karşılaşmanın son dakikalarında Eti beraberlik, Erdek ise 2 gol için mücadele verdi. Ancak her iki takımında arzusu gerçekleşmeyince oyun zaman zaman sert hareketlere maruz kaldı.

Nitekim Etispor'lu Barış 88 dakikada rakibine sert girince 2.ci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Etispor'un kart trafiği sadece Barış ile kalmadı. Karşılaşmanın orta hakemi Serdar Sözlevi 2 dakika uzatma vermişti ki bu kez Sinan kasti faul yapmaktan kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

Bu dakikadan sonra Erdekspor'un kazandığı bir korner atışı vardı ancak skor değişikliği olmadı. Erdekspor 3.dakikada kaydettiği tek gol ile 3 puanın sahibi oldu.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false