Sahil Efsanesi Kente Döndü

Sahil Efsanesi Kente Döndü

Erdekspor, Balıkesir DSİ ve Ödemiş Gölcük Yaylası kampını tamamlayıp kente döndü.


Erdekspor`a bakış paylaşan: zeki-karadeniz

Bal lig temsilcimiz Erdekspor Balıkesir DSi ve Ödemiş Gölcük Yaylası kampını tamamlayıp kente döndü.

Spor editörümüz Zeyyat Saygın ile konuşan Erdekspor, Sportif direktörü Can Cangök,  Erdekspor takımlar sportif direktörü olarak, tam yetkili bir şekilde kırmızı beyazlı ekibi lige hazırlamak adına iki kamp süresi yaşadıklarını, her iki kamptan da olumlu sonuç aldıklarını söyledi.

Cangök, kamplar süresinde Beylikdüzüspor’dan sol bek oyuncu Alperen’i, Vefa’dan kaleci Hakan’ı, Altınkum’dan ise savunma jokeri Aptullah’ı renklerine katarak Ödemiş kampı dönüşü kadronun 18 kişiye ulaştığını tam anlamı ile takıma beyin olacak bir 10 numara aradıklarını söyledi.

Sportif direktör Can Cangök, Pazar günü Erdek 18 Eylül stadından Bal lig takımlarından Karabiga spor ile hazırlık ve sezon açılışı yapacaklarını kaydetti.

Can Cangök, Erdekspor’un hedeflerini açıklarken de, ekonomik anlamda yeterli sayılmasa da, Erdekspor’un ligdeki her takımdan daha fazla iddialı olduğunu yeniledi.

Spor editörümüz Zeyyat Saygın’ın Erdekspor Sportif direktörü Can Cangök ile yaptığı söyleşiyi haber videomuzdan izleyebilirsiniz.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı