Sahil efsanesi sahaya indi

Sahil efsanesi sahaya indi

BAL temsilcimiz, Erdekspor 24 kişilik dev kadro ile sezon çalışmalarına başladı.

Geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyerek BAL ligine terfi eden Erdekspor yeni sezona yepyeni bir kadro ile girdi.

Kırmızı beyazlı ekip öncelikle teknik kadronun başıma getirdiği futbol adamı Maksut Ünlü`nün direktifleri doğrultusunda hazırlanan teknik ekip ve yeni kadro hazırlık çalışmalarına start verirken Erdek kampı için Gün Batımı otel seçildi.

Yarımcı antrenörlüğe Aydın Akbaş, Kondüsyonerliğe Mehmet Talaş ve Kaleci Antrenörlüğüne Soner Çete`nin getirildiği Erdekspor`da bugün yapılan ilk çalışmada ter atıldı.

Kırmızı beyazlı sahil efsanesi günde iki idmanla başlayacağı çalışmaları, değişik mekanlarda sürdürerek etkili bir sezon hazırlığı yapacak.

Kapıdağ eteklerinde süren kondüsyon çalışmalarının bir süre devam edeceği görüntüsünü veren teknik patron Maksut Ünlü, çalışma programını daha sonra saha çalışmasına yönlendirecek.

İşte Erdekspor`un yeni takımı; İç transferler`de, Kaleci Mustafa Tokdemir, Stoper Hami Uçar, solbek Semih deniz, sağ orta alan İsmail Uludağ, Vorvet Binahan Köklü, Yeni Transferler ise; Almanya Oliberya`dan orta alan oyuncusu Tarık Coşgun, Vefa`da, forvet Oğuzhan Türkmen, Balçova`dan forvet Cumali Bulut, Bodrum Belediye`den kaleci Gökhan Yılmaz, Selimiye`den Kaleci Göktuğ Yapıcı, Düzyurt`tan sag bek Aptullah Civelek,  Selimiyeden solbek Osman Kürşat Duman, Zonguldak Kömür`den  stoper Hurşit Velioğlu, Orhangaziden stoper Arda Karakurt, Balçova`dan stoper Emre Arıcı, Bozcaadadan orta alan oyuncusu Mert Güneş, Ayvalıkgücünden orta alan oyuncuları İsmail Atalay Baydur ve Murat Tan, Bodrum Belediye den orta alan oyuncusu Serhat Çiçek, K.Çekmece`den, sol ön Doğukan Bayraktutar, ve Zonguldak Kömür`den, sağ ön Emin Erol.

Erdekspor genel kaptanı Ceyhun Mırız 2013-2014 sezonunda kondüsyonu yüksek çok koşan bir takım yaratmanın çabası içinde transferleri gerçekleştirdiklerini 24 kişilik kadroyu belirlemek üzere 2 veya üç oyuncu ile tamasların sürdüğünü söyledi.



kacura
24.07.2013 10:04:38
bu takımda erdekli topcu varmı :)

murat kasap
24.07.2013 16:22:18
soner cete var yetmez mi

hellrunner6110
25.07.2013 12:39:32
erdekli yok nedense anlaşılır gıbı deıl bu erdeklı genclere acaba bır mesajmı ama yazık cok yazık erdek elden gıtı gıdıyor. com a verılmıs ....

  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı