Sahil Efsanesi`nin hedefi şampiyonluk

Sahil Efsanesi`nin hedefi şampiyonluk

Erdekspor A Takımı Antrenörü Talat Evren: Hedefimiz BAL Ligi'ye yükselmektir”






2012-2013 futbol sezonunda, Balıkesir Süper Ligi'nde mücadele verecek olan Erdekspor, çalışmalarını Teknik Direktör Talat Evren'in gözetiminde sürdürüyor.
 
Bu yıl kadrolarını yeni isimlerle güçlendirdiklerine dikkati çeken Evren, sezondan beklentilerini şöyle dile getirdi:
Kaliteli bir takım oluşturduğumuza inanıyorum. Başta Belediye Başkanımız Hüseyin Aysan olmak üzere Kulüp Başkanımız Metin Tırık'ın başkanlığında çok değerli yönetim kurulumuzun büyük desteğini görüyoruz. Ligdeki hedefimiz, kaliteli futbol oynayıp, iyi mücadele vererek, Bölgesel Amatör Lig'e(BAL) yükselmek, ardından da Erdek'in yıllardır özlemini duyduğu 3. Türkiye Ligi'ne çıkmaktır. Bu sezon, vefakâr seyircimizin yine desteğine ihtiyacımız olacak.”
Öte yandan, 2012-2013 futbol sezonunda, Balıkesir Bölgesi Süper Futbol Ligi'nde mücadele verecek olan kırmızı-beyazlı  Erdekspor, kadrosunu 11 yeni futbolcuyla güçlendirdi. Bu futbolcular ve geldikleri kulüpler şöyle:

1).... Cihan Durmaz        (kaleci)    :   Gönen Termalspor

2)..... Murat Gümüş         (kaleci)    :   Adaspor

3)      Emrah Kaya           (stoper)    :  Gönen Termalspor

4)      Maşallah Bilece      (ön libero) :  Balıkesir Belediyespor

5)      Gökhan Baletemur  (sağaçık)  :   Küçükköyspor

6)      Uğur Kandupan      (ön libero) :  Turgutluspor

7)      Engin Doğan          (ön libero) :  Gönen Termalspor

8)      Çağatay Kolçak      (solaçık)    :  Keşanspor

9)      Fırat Yaren            (solbek)    :  Balıkesir Belediyespor

10)    Abdi Karakaş          (forvet)    :  Kırıkkale

11)    İsmet Aslan           (sağaçık)   :  Ankara

Erdekspor'un antrenörlüğünü Talat Evren, yardımcılıklarını ise Mehmet Gündoğan, Salman Koçu ve Cavit Aydın yaparken, genel kaptanlık görevini ise Efkan Cica yürütecek.

Günde çift idmanla sezona hazırlanan Erdekspor idmanlarında görüştüğümüz teknik patron Talat Evren yeni sezonda Sahil Efsanesi Erdekspor`un hedeflerini anlattı.









Hasan CEYLAN
15.08.2012 20:48:36
Hocam ERDEKSPOR amatöre yakışmıyor potansiyel var diyorsunuz ama 10 tane adam alıyorsunuz dışarıdan bu nasıl bir çelişkidir. Çözemedim. Benim bildiğim iyi bir altyapısı var ERDEKSPOR un oradan gelen kardeşlerimiz varmı ? Merak ettim.

Melih
27.08.2012 11:33:37
Hasan Bey bence Talat Hoca`nın potansiyelden kastı Erdekspor`un imkanları.Bence potansiyel var demesi ile transferler bir çelişki değildir.Talat Hoca Gönenspor`u çalıştırırken gençlere çok şans vermişti.Eğer alt yapıda yeterli gördüğü oyuncular varsa onlarada şans verecektir diye düşünüyorum.Ayrıca şahsi görüşüm Erdek yönetimi Talat Evren`i getirerek çok önemli bir adım attı.Şimdiden başarılar.

Hasan CEYLAN
28.08.2012 19:58:04
Talat HOCA karşıtı değilim sadece ALTYAPI nın yanındayım. Geçmişte Hocanın yaptıkları yada yapamadıkları ortada herkes biliyor bunu tartışmıyorum. Ama inanıyorum ERDEKSPOR altyapısında en az 3 kişi vardır A Takımda oynayacak. Bu hataları hep yapıyorlar başarı için bir sürü adam alınıyor sonuçlar ortada . ALTYAPI yı güçlendirmeden istersen SÜPER LİGE çık döneceğin yer aynı olur bence

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli