SAHİL ŞENLİĞİNİN 2. GÜNÜNDE SANSAR SALVO FIRTINASI

SAHİL ŞENLİĞİNİN 2. GÜNÜNDE SANSAR SALVO FIRTINASI

Bandırma Belediyesi tarafından bu yıl 25.si düzenlenen Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamındaki Sahil Şenliği Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor

Bandırma Belediyesi tarafından bu yıl 25.si düzenlenen Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamındaki Sahil Şenliği Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Etkinliklerin 2.gününde sahne alan Türk Repinin ünlü ismi Sansar Salvo, hayranlarıyla bir araya gelerek unutulmaz bir gece yaşattı.

Bu yıl çeyrek asrı geride bırakan Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivaline ayrı bir renk katan Sahil şenliği Etkinlikleri, gündüz yaşanan olumsuz hava koşullarına rağmen gençlerin yoğun katılımlarıyla gerçekleşiyor. İlk gece Heavy Metalin önemli gruplarından Red Sonja konserinin ardından sahil şenliğinin 2.gününde Türk Rep Müziğinin önde gelen isimlerinden Sansar Salvo sahil bandındaki konser alanında Bandırmalı hayranlarıyla bir araya gelerek eşsiz bir müzik ziyafeti verdi. Sevilen tüm şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren sanatçıya gecenin sonunda teşekkür plaketini CHP Belediye Meclis Üyesi Gökhan Yankol takdim etti.

 

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı