Sahil şenlikleri ile başladı

Sahil şenlikleri ile başladı

Bandırma iki yıl aradan sonra festival ile buluştu

2019 yılında takvim değişikliği ile 17-21 Eylül'de kutlanan 30. uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm festivali 2020 ve 2021 yıllarında Pandemi engeline takışmıştı.

2 Yıllık aradan sonra kutlanması planlanan 31. uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve turizm festivali 1 Haziran'da sahil şenlikleri ile start alması beklenirken bukez şehit haberi ötelenmek durumunda kaldı.

Balıkesir li J. Uzm. Çvş Ercan Özcan'ın şehit düşmesi Bandırma'nın yanı sıra Balıkesir'de programlanan tüm etkinlikler 2 gün ertelendi.

Böylece 1 Haziran Çarşamba günü başlaması programlanan Sahil şenlikleri'nin 1 ve 2 gün programların ötelendi. 3. haziran Cuma günü start alan sahil şenlikleri akşam Bandırma'yı bir kez daha Cumhuriyet alanaına topladı.

Akşam saat 18.50 de Anaokulu öğrencilerinin Cimnastik gösterisi ile başlayan şenlikler sırası ile, Kültür ve sanat derneği 12 yaş potpori gösterisi, Keskin ayaklar dans topluluğu 10 yaş Artvin yöresi dans gösterisi, Bandırma Engelliler derneği Zeybek gösterisi, Ateş dans topluluğu Kastamonu yöresi halk dansları gösterisi, Bandırma Kültür ve sanat derneği Zeybek gösterisi, Rap gecesi ile devam etti.

Mert Erciş, Hingr Rhythm ve Murat Kılıç konseri ile etkinlikleri ilk gecesi büyük ilgi ve katılımla sonuçlandı.



Anahtar Kelimeler: Sahil şenlikleri başladı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı