Sahil şenliklerinde coşkulu final

Sahil şenliklerinde coşkulu final

Coşkulu etkinlikler sınır tanımadı, gösteriler programı aştı, final gece 24.00 sarktı

Bandırma Belediyesi 31. Uluslararası Kuşcenneti Kültür ve Turizm festivali öncesinde alana taşıdığı mahalli sanatçı, halk dansları ve gösteri gruplarından oluşan 1-6 Haziran sahil şenlikleri akşam gerçekleşen final gösterileri ile sona erdi. 

Etkinliklerin 1 ve 2 gün programı Şehit cenazesi nedeni ile iptal edilmişti. Bandırma Cumhuriyet alanında 3. Haziran'da başlayan gösteriler akşam bir birini takip eden nefis gösteriler ile sona erereken, final gösterisi 35 kişilik devasa gösteri ile Dursunbey Barana gecesi ekibi oldu.

Güney Marmara Dursunbeyliler kültür ve Danayışma derneği katkıları ile Bandırma'da taşınan 40 kişilik Barana ekibi, 2022 Sahil şenlikleri için final oldu.

Gecenin serinliğine rağmen alanı terk etmeyen Dursunbeyliler, sahil şenliklerine renk katan Barana ekibi ile hasret giderdi.

Gecenin sonunda Başkan Av. Tolga Tosun Dursunbey Barana ekibini şenlik plaketi ile onurlandırırken, Güney Marmara Dursunbeyliler kültür ve dayanışma derneği başkanı İsmet Demiraslan'da ekibi bir buket çiçek ile kutladı.



Anahtar Kelimeler: Sahil şenliklerinde coşkulu final
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı