Sahiller doldu taştı

Sahiller doldu taştı

9 Günlük Bayram tatilini fırsat bilen büyük kentler Erdek'e aktı

9 Günlük Kurban Bayramı tatili ve havarın yoğun bir sıcaklığa kavuşması metropol kentleri Erdek'e akıttı.

Otel, Motel ve Pansiyonlardaki doluluk oranı %100 lere ulaştığı Erdek ve çevresindeki plajlarda gözle görülür bir doluluk yaşanıyor.

Marmara'da görülen salya olumsuzluğu, yaşanan gelişmeler, beklenen sıcaklarla çekilip yerini pırıl,pırıl plajlara bırakırken, toplumsal aymazlığa mesaj veren bazı aymazlar köşe bucak arayıp buldukları üç-beş görüntü ile kendi gündemlerini oluşturmaya çalışmaları, denize girip serinlemek isteyenleri engelleyemiyor.

Erdek'li işletmeciler, 18Temmuz'a gelindiği bugün konuya ilişkin bilim adamlarınca yapılan "Denize girilebilir, Balık yenebilir" açıklamalarına rağmen sosyal paylaşım sayfalarında olumsuzluk rüzgarları estirilmesinin, Ege ve Akdeniz bölgesindeki işletmelerin rezervasyonlarına hizmet etmeleri olarak değerlendirildi.

Diğer yandan Marmara'yı çevreleyen bir çok sayfiye yerinde canlı müzik programı yapan mekanların gece 24.oo te canlı yayınlarına son vermelerine rağmen, saat 02.oo ye kadar açık kalıp müşteri ağırlayabildikleri gözlenirken, Erdek ve köyleri yanı sıra Paşalimanı adasında faaliyet gösteren Canlı müzik ve bar işletmelerinin bu uygulamanın dışında bırakılması yakınmalara neden oluyor.

Örneğin Avşa'da canlı müzik yapan yerler 24ç00 te müziği kapatırken 02.oo ye kadar müşterilerine hizmet verdikleri görülüyor.

RİVA, Et & Balık Beach Düzler Erdek

Bir inci yalısı Beach- ERDEK

Yaman Hotel Düzler-Erdek



Anahtar Kelimeler: Sahiller doldu taştı
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli