Şahinburgazlılar onu unutmayacak

Şahinburgazlılar onu unutmayacak

Ecel onu en mutlu anında buldu,Düğün meydanında kalp krizi geçiren Emekli Astsubay İsmail Efe tüm davetlilerin gözleri önünde vefat etti.




Ecel onu en mutlu anında bulduDüğün meydanında kalp krizi geçiren Emekli Astsubay  İsmail Efe vefat etti.

Kırtay Turizm işletmesine ait Düzler, Konak Park-Çamlık restorant'ta meydana gelen vefat olayı herkesi üzdü.

Olay Şahinburgaz eşrafından Binbaşı Tuğrul-Duygu Duman çiftinin evlatları Yiğit ve Yağız için gerçekleştirdikleri sünnet cemiyetinde meydana geldi.

Büyük bir coşku ile başlayan Sünnet cemiyetinde, coşkuyu paylaşanlardan birisi de sünnet çocuklarının teyzesinin eşi emekli astsubay İsmail Efe idi.

Emekli astsubay İsmail Efe bacanağının sünnet cemiyetine eşi ve kendisi gibi iki astsubay evladı iel birlikte gitti. Büyük bir coşku ile başlayan sünnet cemiyetinin ilerleyen saatlerinde, Ortam ve atmosfere ayak uydurarak bir süre oyun oynadı.

Efe'nin kalp rahatsızlığı talihsiz adamı işte o en mutlu anında yakaladı.

Konak Park'taki cemiyetin en neşeli ananda yaşanan olay davete icabet eden herkesi üzdü.

İlk müdahale konusunda azda olsa yeterli bilgiye sahip olan birkaç davetinin kalp masajına rağmen emekli assubay İsmail Efe (67)'nin yaşama tutunma çabası  düğün yerine çağrılan 112 acil servisi görevli hekimin müdahalesine  rağmen sonuç değişmedi ve İsmail Efe sevdiklerinin gözü önünde yaşama veda ederken ailesi ve yakınları içinde en mutlu anda yaşanan müessif olay anılarda unutulmayacak bir ayrıntının kalmasına neden oldu.

İsmail Efe dün kalabalık bir cemaat topluluğu nezdinde Şahinburgaz daki köy mezarlığında ebedi istirahatgahına defnedildi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false