Sahipsiz hayvanlar için ıslanmaz mama kapları oluşturuldu

Sahipsiz hayvanlar için ıslanmaz mama kapları oluşturuldu

“4 Nisan Sokak Hayvanları Günü” nedeniyle Bandırma Kent Konseyi Gençlik Meclisinin ürettiği kedi maması aparatları ilçenin çeşitli alanlarına monte edildi.

Bandırma Kent Konseyi Gençlik Meclisi “4 Nisan Sokak Hayvanları Günü” nedeniyle Bandırma Kent Konseyi Gençlik Meclisinin ürettiği kedi maması aparatları ilçenin çeşitli alanlarına monte edildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat Bandırma Kent Konseyi olarak Gençlik Meclisinin bir projesi olarak ürettiği mama kaplarını ilçenin çeşitli yerlerine monte ettiklerini söyledi.

Polat, amaçlarının ıslanan ve zayi olan mamaların korunması adına kapların üretildiğini aktararak şunları dile getirdi: “ Bugün 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü nedeniyle bir farkındalık projesi yaptık. Bandırma halkından istediğimiz bu mama kaplarının sıkça doldurulmasını talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Feride Aşırt Can’da , Yağmurlu havalarda kedilerimize koyduğumuz mamaların ıslandığında besin değerinin kaybettiğine dikkat çekerek, “Bizde bunu engellemek için yağmur yağdığında üzerine monte ettiğimiz kapaklar nedeniyle mamalar artık ıslanmayacak” diye konuştu. Ahmet PESEN



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı