Şair gözü ile Erdek

Şair gözü ile Erdek

Edebiyat insanı Şair Yazar Duygu Hacıosmanoğlu "Erdek düşündüğümden de güzel"

Şiirleri ve Yazıları çeşitli yayın organları yanı sıra Edebiyat düntasının ortak noktası "Antoloji com" da yayımlanan Samsunlu Şair yazar Duygu Hacıosmanoğlu Bayram tatilini geçirmek için Erdek'i seçti.

Ünlü yazar Duygu Hacıosmanoğlu, farklılıklarını özümsüyerek geçirdiği tatilini kelimenin karşılığı olarak Erdek'i,  "Duygu patlaması yaşanısı şehir" olarak tanımladı.

Erdek'in ünlü mekanlarından ağrigento Otel'te tatilini geçiren Edebiyat insanı Duygu Hacıosmanoğlu gündüzleri havuz başında, bazen deniz-kum ve güneş üçgeninde geçen tatilinin kendisi için son derece keyifli ve dinlendirici olduğunu açıkladı.

Şair Hacıosmanoğlu, akşamlarınında güzel olduğunu söylediği Erdek'te zaman zaman yürüyüş safarileri ve müzik dinletisi için Ağrigento Otel havuz başında Emir & Osman ikilisini dinlemenin keyfini çıkartırken mikrafondan da uzak kalmadı.

Erdek Ağrigento Otel Havuz başında Emir & Osman ikilisinin müzik şöleni ile tatilin keyfini çıkartan tatilciler, kendileri ile birlikte aynı havayı teneffüs eden Şair Duygu Hacıosmanoğlu'dan istekte bulunmaları karşılıksız kalmadı.

Fon'a enstromantel ses veren Emir'in önünde kendi yazdığı "Seni bende bulmalıydım" ve "Ecelle dans" isimli şiirini seslendiren Hacıosmanoğlu, programı izleyen tatilcilerden büyük alkış aldı.

"Düş şehrinin ışığı" adlı kitabı bulunan şair aynı zamanda 'You Tube' ve edebiyat sitesi "Antoloji com." da şiirleri yayımlanıyor. Hacıosmanoğlu'nun katıldığı televizyon programları ise saymakla bitmiyor. Sanatçının bir çok eseri ise günümüz yapımcıları tarafından şarkı sözü olarak alınmış.



Anahtar Kelimeler: Erdek
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli