Sakin ve huzurlu geçti

Sakin ve huzurlu geçti

2018 yeni yıl kutlamaları için mekanlar doldu taştı

Geçtiğimiz yıl yaşanan olumsuzluklar nedeni ile bazı işletmeler yeni yıl programı yapmazken, yeni yıl için program yapan işletmelerde umduğunu bulamamıştı.

Bu yıl ise herşey beklentinin ötesinde karşılık buldu. Bandırma, Erdek ve Gönen´de mekanlar 20 Aralık´tan itibaren rezervasyon almadılar, buna karşın gelen ısrarlar 2018 de mekanların beklentinin üzerinde yığılmalara neden oldu.

2018´i karşılamak üzere mekanlar yeni yıl konsepti ile konuklarını beklerken geceye özel olarak hazırlanan şık beyler, zarif hanımlar ellerinde son model akıllı telefonlar ile bol bol unutulmaz gecenin anılarını çektiler.

Bandırma-Erdek ve Gönen Emniyet teşkilatları 2018´e girerken teyakkuz halinde bulundukları şehirlerde aralıksız denetimlerini sürdürdü.

Bir çok mekanın sabahın ilk ışıklarına dek hizmet verdiği bölgemizde bu yıl kutlamalar için çevre illerden büyük talep olduğu gözlendi.

Eken Prestij otel bu yıl yeni yıl kutlaması için sadece balo salonunu hazırladı. Yaklaşık 550 kişinin rezervasyon yaptırdığı 2018 yeni yıl kutlamaları için çocuklara ayrı bölüm hazırlandı.

Kendine özgü otantik armosferi ile yeni yıl konuklarını ağırlayan Panderma-Port otel´de sıcak ve samimi bir kutlama yapıldı. mevcut salonu ile dolu dolu bir gece yaşama olanağı bulan konuklar gece boyunca eglencenin dibine vurdular.

Hayyan restaurant´ın kendine özgü küçük ama samimi atmosferinde vip bir gece yaşayan konukları üçlü fasıl eşliğinde felekten bir gece çaldılar.

Erdek helin Otel´de 2018 yeni yıl kutlamalarına 2 salonla katılan işletmeler arasında yer aldı. Tek salon ile rezarvasyon alan Helin, yoğun talep üzerine 2. salonu DJ eşliğinde hizmete aldı. Helin Otel´in çatı salonlarında yeni yıla "Merhaba" diyen konuklar arasında özellikte Bursa´dan katılımcılar göze çarptı.

Ağrigento farkı, Erdek Ağrigento Otel´de 2 gece 1 yeni yıl balosu için rezerve yaptıranların önemli bir bölümünü Bursa´dan gelenler oluşturdu.

Sıra dışı yeni yıl kutlaması yapmak isteyen yaklaşık 800 kişinin rezervasyon yaptırdığı Ağrigento´da Şhow lar, halk dansları, sanatçı ve Oryantalle noktalanan gecede eğlence tavan yaptı.



Anahtar Kelimeler: Sakin huzurlu geçti
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli