Same Deutz-Fahr Traktör fabrikasını ziyaret ettiler.

Same Deutz-Fahr Traktör fabrikasını ziyaret ettiler.

GÖNEN MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ SAME DEUTZ-FAHR TRAKTÖR FABRİKASINA ZİYARET

Gönen Mesleki Eğitim Merkezi müdürü Hasan KILIÇ beraberinde müdür yardımcıları Ali ÖZTÜRK, Ali GÖZÜBÜYÜK, Gönen Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Makine Teknolojileri öğretmeni Numan ÖZGÜLER ile beraber Same Deutz-Fahr Traktör fabrikasını ziyaret ettiler.

Fabrika Müdürü Gökhan DENİZ tarafından ağırlanan ekibimiz fabrika hakkında genel bilgi aldı. Ziyarette mesleki eğitimin ülkemizin kalkınmasına, milletimizin refah ve mutluluğuna katkısı, pandemi sürecinin üretmeden sürdürülebilir bir refahın, huzurun sağlanamayacağını gösterdiği tespiti konuşuldu.

 Maske bile üretemeyen ülkelerin halkını koruyamayacağını çok paranız olsa bile üretim yoksa o ülkenin huzurlu ve bağımsız kalamayacağını değinilen konular arasında yer almıştır.  Gönen Mesleki Eğitim Merkezi olarak Gönen’deki işletmelerin nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak için çalıştığımızı gençlerimiz için istihdam yaratan işletme ve yöneticileri ile işbirliği yapmaktan büyük memnuniyet duyduğumuz anlatıldı.

Same Deutz-Fahr Traktör Fabrika Müdürü Gökhan DENİZ’in küresel vizyon ve çalışma aşkının hem öğrencilerimiz hem de bölgemiz için büyük değer taşıdığı okul müdürümüz tarafından ifade edildi. Okul Müdürü Hasan KILIÇ; yakın bir zamanda okulumuza traktör motoru hediye ederek, çıraklarımızın, son teknolojiyi yakından görerek, üzerinde çalışarak kendilerini geliştirme fırsatı sunan Fabrika Müdürü Gökhan DENİZ’e teşekkür plaketi ve belgesini takdim etti.

Bunda sonra da Same Deutz-Fahr traktör fabrikası ve Gönen Mesleki Eğitim Merkezi arasında çalışanların eğitimi ve belgelendirilmesi konularında ortak hareket edilmesi konusunda anlaşıldı.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı