Şampiyon Boraks 1

Şampiyon Boraks 1

Petrol İş 14. Geleneksel halı Saha Futbol Turnuvasında Boraks 1 Şampiyon oldu.


Petrol İş Turnuvası sona erdi. paylaşan: zeki-karadeniz

Petrol İş sendikası 14 yıl önce işletmenin sevilen futbolcularından Hüseyin Buğdaycı’nın elim bir trafik kazası sonucu yaşamını kaybetmesi üzerine onun anısına düzenlediği ve daha sonra vefat eden Mustafa Demirbaş’ın da ilave edilmesi ile birlikte sürdürülen geleneksel etkinlik bugün gerçekleşen final karşılaşmaları ile sona erdi.

Petrol İş genel mali sekreteri İbrahim Doğangül, Merhum Hüseyin Buğdaycı ve Mustafa Demirbaş’ın aileleri, Ziraat Odası başkanı Süleyman Dönmez, Demokratik kitle örgütleri ve Petrol İş çevresinin hazır bulunduğu finalde Şampiyonluğu Boraks 1 takımı kazandı.

Buhar Santrali 1, İkinci, Bağfaş 2, Üçüncü, En Centilmen takımlar kategorisinde Boraks-2, Sülfirik Asit-1, Süşfirik Asit-3, En güzel gol Yusuf Küçük ve turnuvaya katkı sağlayanların kupa ve ödülleri verildi.

Başkan İsmail Kayan, Dostluk ve dayanışmanın göstergesi olan futbol ’un 14 yıldır başarıyla oynanmasının Petrol İş içindeki birlik ve bütünlüğün göstergesi olarak tanımladı.

Petrol İş genel mali sekreteri İbrahim Doğangül’de  konuşmasında bu birlik ve dayanışmanın devam etmesi gerektiğini söyledi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı