Şampiyon Sındırgı

Şampiyon Sındırgı

Bugün oynanan 2 karşılaşma ile Süper Amatör lig 2013/2014 sezonu tamamlandı. Sındırgı Belediyespor Şampiyon oldu. Gönen Belediyespor Bal için Balıkesir Belediyespor ile Play Off oynuyor.

Balıkesir Süper Amatör lig bugün oynanan iki karşılaşma ile sona erdi. Saha ve seyircisi önünde Susurlukspor`u 3-0 yenen Sındırgı Belediyespor 2013-2014 lig Şampiyonu olurken Lacivert kırmızılı ekip gelecek sezon Erdekspor ile birlikte Bal lig`de mücadele verecek.

Pazar günü oynanan karşılaşmalarla sona eren Bal lig`de küme düşen Edremit Belediyespor`dan sonra  Süper Amatör lig`de bugün Ayvalık`da Adaspor`u 2-0 yenen Gönen Belediyespor lig 2. olarak bal lig`e terfi için Balıkesir Belediyespor ile play off oynayacak.

Erdekspor`dan sonra Şampiyon olarak Bal`a terfi eden Sındırgı`dan sonra Bal`daki 3. Balıkesir temsilcisi Gönen Belediyespor ile Balıkesir Belediyespor arasında oynanacak Play Off karşılaşması 3. takımın kim olacağı belirlenecek.

Bugün sana ve seyircisi önünde Susurluk`u yenerek Şampiyonluk turu atan Sındırgıspor`da kutlamalar sürüyor.

Sındırgı Belediye spor Başkanı Özgür Gürcan 2013-2014 sezonunda başarılı bir grafik çizerek Şampiyonluğu kucaklayan Sındırgıspor`lu futbolcular ve teknik kadroyu gayret ve çabalarından dolayı kutlarken, Şampiyonluktaki payı nedeniyle 12. adam taraftarıda unutmadı.

Başkan Özgür Gürcan, taraftarın bu coşkulu desteği ile Bal`da da iddialarını sürdereceklerine inandığını söyledi.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli