Şampiyona yakışan şölen

Şampiyona yakışan şölen

Bandırma Fenerbahçe Futbol Okulu, 10. Kuruluş yılında Şampiyonluğu Futbol şöleni ile kutluyor.



Türkiye de ilk resmi lisanslı futbol okulu olarak 2004 te başladığı faaliyetini aralıksız 10 yıldır sürdüren Bandırma Fenerbahçe Futbol Okulu kuruluşunun 10. Yılı ve sarı lacivertli ekibin 2013-2014 sezonun şampiyon olarak noktalaması üzerine okullar arası Futbol şöleni düzenledi.

Kaymakam Ali Mantı, Milli Eğitim İlçe Müdürü Şakir Demirhan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Elüstü, Bandırma Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Emrah Sargın`ın yanı sıra Turnuvaya katılan okul takımları, öğretmenleri ve bazı veliler hazır bulundu.

Marmara Halı saha tesislerinde birisi kız olmak üzere 5 ayrı kategoride,  9 grupta, 34 takımın katıldığı 2 ayrı halı sahada başlayan futbol şöleninde, başlama vuruşlarını Kaymakam Ali Mantı ile Milli Eğitim İlçe Müdürü Şakir Demirhan yaptı.

Bandırma Fenerbahçe Futbol okulları direktörü Eski Milli Futbolculardan Hüseyin Çeri, yaptığı konuşmada amacın Bandırma’da 2001-2002-2004 ve 2004 doğumlu gençlerin kendi gruplarında oynayacakları futbol turnuvası ile sportif kazanıma sahip olacaklarını söyledi.

Yaklaşık 340 öğrencinin yararlandığı Fenerbahçe Futbol şöleni turnuvasında 3 takımlı birde kız grubu var.

Bandırma Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Emrah Sargın ise gençliğin eğitiminden artan süre içinde sosyal kazanımları için spor alanlarına gelmesini desteklediklerini, bu noktada her zaman ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini söyledi.

Milli Eğitim İlçe Müdürü Şakir Demirhan ise Bandırma İlçe milli Eğitim Müdürlüğü olarak ‘’Ben başarılıyım’’ projesi kapsamından eğitimden, kültür sanata ve spora uzanan arterde gençliğin kendisine olan öz güvenini arttırması konusunda Bandırma Fenerbahçe Futbol Okulunun son derece yararlı bir hizmet verdiğini kendilerini bu konuda takdirle karşıladığını söyledi.

Bandırma Kaymakamı Ali Mantı ise gençliğin sanat ve sporla meşgul olması için kanun bulunduğunu, bu sosyal branşlarda faaliyet gösteren gençlerin daha başarılı bireyler olarak öne çıktığını söyledi ve şölenin gerçekleşmesinde katkısı bulunan herkese teşekkür etti.

Şölende daha sonra Kaymakam Ali Mantı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan’ın başlama vuruşları ile start aldı.

Şampiyon Fenerbahçe Bandırma Futbol Okulu, Turnuva şöleni 29 Mayıs’ta oynanacak finallerle son bulacak.

 



  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı