Şampiyon`dan tebrik ziyaretleri

Şampiyon`dan tebrik ziyaretleri

Erdekspor yönetimi Vali Ahmet Turhan, ASKF Başkanı metin Mengüç ve Komutanı Salih Göldal`ı makamında ziyaret ederek kırmızı beyazlı ekibin şampiyonluk formasını armağan ettiler



Balıkesir Süper Amatör lig Şampiyon Erdekspor, Yönetim Kurulu Başkanı Metin Tırık, Futbol Şube Sorumlusu Yaşar Ceyhun Mırız, Sportif Direktör Tarık Anık ve Antretör Soner Çete, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan'ın önderliğinde Balıkesir Valisi Ahmet Turhan`ı Makamında ziyaret etti.



2012 - 2013 Balıkesir Süper Amatör Ligi boyunca Erdekspor`un özellikle deplasmanlarda yaptığı maçların sorunsuz geçmesi için aldığı önlem ve hassasiyetten dolayı Vali Turhan`a teşekkür eden Erdekspor Yönetimi ve Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Vali Turhan`a üzerinde ismi yazan Erdekspor forması hediye etti.

Erdekspor`un Yöneticileri ve Belediye Başkanı Hüseyin AYSAN'ın ikinci durağı ise Balıkesir İl Jandarma Komutanı Salih Göldal`dı, sezon boyunca Jandarma'nın verdiği destek ve aldıkları güvenlik önlemlerinden dolayı teşekkür ettiler. Komutan Göldal`a da isminin yazdığı formayı hediye etmeyi ihmal etmeyen Erdekspor Yönetimi ve Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan
anı fotografı çektirdiler.

Grubun son  durağı ise Balıkesir Amatör Spor Klüpleri Federasyonuydu. Federasyon Başkanı Metin Mengüç`tü makamında ziyaret ettileri Mengüç`e katkılarından dolayı teşekkür ettiler.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli