Şampiyonlara kutlama

Şampiyonlara kutlama

ŞAMPİYON FUTBOLCULAR SEVİNÇLERİNİ BAŞKAN GENÇER İLE PAYLAŞTI. AYVALIK BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ GENÇER, ŞAMPİYON FUTBOLCULARI ÖDÜLLENDİRDİ.

 

AYVALIK BELEDİYESİ- Edremit Körfez Gurubu U 17 ve U 19 müsabakalarında sergiledikleri başarılı futbol ile şampiyon olan Ayvalıkgücü Belediyespor U 17 ve U 19 takımlarının futbolcuları, kulüp yöneticileri ve antrenörleri sevinçlerini ziyaret ettikleri Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ile paylaştılar.

/resimler/2016-2/5/0057525753878.jpg

Spora olan sevgisi ve destekleri ile tanınan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer´de kendisine ziyarete gelerek şampiyonluk sevinçlerini paylaşan genç sporcuları tebrik ederek hediye çeki ile ödüllendirdi.

Başkan Gençer, ?Şu anlarınızın keyfini çıkartın, dostluklarınızın kıymetini bilin. Sizler çok şanslısınız. Çünkü aileleriniz size spor imkanı tanımış. Hocalarınız, kulübünüz sizlere imkanlar yaratmış. Burada ileride önünüze çıkacak hayatın engellerini aşmakla ilgili ciddi bir alt yapı oluşturuyorsunuz. Birlik beraberlik ruhu, beraber paylaşmak, beraber organize olarak bunların hepsini yaşayarak öğreniyorsunuz. Bu günlerinizin kıymetini bilin ve çalışma azminizi devam ettirin. Spor size disiplinli olmayı öğretiyor. Bir disiplin altında çalışmak sizin hayatınıza bir program katıyor. Çıktığınız müsabakalarda elde ettiğiniz başarılardan dolayı sizleri tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını bekliyorum? diye konuştu.

/resimler/2016-2/5/0058167160462.jpg



Anahtar Kelimeler: Şampiyonlara kutlama
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı