Şampiyonlara destek

Şampiyonlara destek

Katıldıkları her müsabakadan başarıyla çıkan Ayvalık Atletizm Kulübü yöneticileri ve yürüyüş takımı belediye başkanı Rahmi Gençer'i ziyaret etti.

AYVALIK- Katıldıkları her müsabakadan başarıyla çıkan Ayvalık Atletizm Kulübü yöneticileri ve yürüyüş takımı belediye başkanı Rahmi Gençer’i ziyaret etti.

Son katıldıkları müsabakalardan 8 kupa ile dönen yürüyüş takımı sporcuları, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’e kupa hediye ederek mutluluklarını paylaştılar.

Sporcuların kendisini ziyaret etmelerinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten başkan Gençer, kazandıkları başarılardan ötürü de yürüyüş takımını ve teknik ekibi kutladı.

Atletizm Kulübü yürüyüş takımının katıldıkları müsabakalardan kupayla dönerek Ayvalık’ı her alanda gururlandırdıklarını ifade eden Gençer; “Önemli olan hem böyle sporcu olmak, hem de sporcu terbiyesine sahip olabilmektir. Sizde hepsi var maşallah. Ayvalık’ı çok güzel temsil ediyorsunuz bundan dolayı çok teşekkür ederim hepinize” dedi.

Başarılarından dolayı tüm sporcuları tek tek kutlayan başkan Gençer, tüm takıma ayakkabı ve forma alınması için ilgili birimlere talimat cerdi.

Atletizm kulübüne verdiği yoğun destekten dolayı başkan Gençer’e teşekkür eden Ayvalık Atletizm Kulübü Antrenörü Sebahattin Tatar, başkan Gençer’in uzun yıllardan beri yanlarında olduğunu, kulübe sağladığı desteklerden dolayı teşekkür ettiğini bildirdi.

Tatar, önümüzdeki yıl en az iki sporcunun Olimpiyat vizesi alması için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, mutlaka en az iki sporcunun Olimpiyatlar için vize alacağına inandığını söyledi.

Kulüp yöneticilerinden gelen talep üzerine başkan Gençer, sporcuların soyunup giyinebileceği bir tesisin sağlanması için belediye olarak gerekli desteği sağlayacaklarını kaydetti. Gençer, ayrıca sporcuların antrenmanlarını rahat yapabilecekleri yürüyüş güzergahının da uygun hale getirilmesi için belediye olarak üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli