Şampiyonluk Kupası Bandırma 'ya geliyor

Şampiyonluk Kupası Bandırma

- Bandırma Galatasaraylılar Derneğinden Şampiyonluk Gecesi - Bandırma'da sarı kırmızı dolu dolu bir gün ve gece yaşanacak


Bandırma Galatasaraylılar Derneğinden Şampiyonluk Gecesi -Bandırma'da sarı kırmızı bir gün ve gece

Bandırma Galatasaray Taraftarlar Derneği şampiyonluk kupasını Bandırma ve bölgedeki Galatasaray taraftarları ile buluşturmaya hazırlanıyor. 

Galatasaray'ın Süper Lig'de şampiyon olması ardından kulüp ile temasa geçen Bandırma Galatasaray Taraftarlar Derneği yönetimi 5 Temmuz'da Grand Asya Otel'de muhteşem bir şampiyonluk gecesi düzenleme kararı aldı.

 Yemekli gecede Balıkesir Büyük Şehir Konsertuvarı Orkestrası eşliğinde değerli sanatçılar Beyza İRTÜK, Yusuf DEDE ve Özkan KEF sahne alırken Bursa BANDOROL Bando geceye renk katacak.
Dernek Başkanı Hakan Yücel yaptığı açıklamada; 5 Temmuz akşamı Grand Asya Otel'de düzenlenecek gecede Galatasaray'ın bu yıl kazandığı Süper Lig Şampiyonluk Kupası'nın Bandırmayla buluşacağını ifade ederek. Galatasaray spor Kulübünden üst düzey katılım ve GS TV eşliğinde gerçekleşecek gecede" Aynı zamanda gecede birbirinden değerli konukların katılımı ile hayata geçen Bandırma'nın Sarı Kırmızı Dünyası adlı derginin de lansman töreni yapılacak" dedi.



Anahtar Kelimeler: Şampiyonluk Kupası Bandırma ' geliyor
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı