"Sanat Güneşi" anıldı

Erdek te, "Sanat Güneşi" Zeki Müren Vefatının 19. yılında anıldı.

 

Klasik Türk Sanat Müziğinin Mega Star´ı, Besteci, Söz yazarı, Oyuncu, Şair, Devlet sanatçısı hayranlarının gönlündeki "Sanat Güneşi" Zeki Müren vefatının19. yılında dostları tarafından düzenlenen gece ile anıldı.

/resimler/2015-9/26/1835495894619.jpg

Erdek Kafkas Motel´de düzenlenen gecede uzun bir aradan sonra UD´u ile sahne alan ünlü komedyen Ateş Böceği Ercan "Sanat Güneşi" Zeki Müren´i dostları ile andı.

Ateş Böceği Ercan, saz arkadaşları eşliğinde ince bir taksimle başladığı programında 19 yıl sunuculuğunu üstlendiği "Sanat Güneşi" Zeki Müren ile yaşadığı bir anısını anlattı.

Ateş Böceği," Şile´de Cumhuriyet gazinosunda çalışıyoruz birlikte... Araba ile Şileye giderken yollar virajlı "Paşam" rahatsız olup, ormanın kenarında bulunan bir su yalağının yanında durmamızı istedi. Aşağıya indiğinde ise "Çıkar yücelerden, Haber sorarım" mısralarını mevlit kasidesinde yüksek perdeden okudu... O anda ormanın derinliklerinden Kanaryalar ona eşlik etti... Hem ağladı... Hem de söyledi... Bu bizi çok duygulandırdı..." dedi.

Ünlü Komedyen Ateş Böceği, Zeki Müren´i anlatmaya saatlerin değil günlerin yetmeyeceğini vurgulayarak, her ne kadar onun gibi güzel okuyamasa da "Sanat Güneşi" nin en ilk taş plağını okuyacağını, herkesin alkışla bunu desteklemesini istedi.



Anahtar Kelimeler: Sanat Güneşi anıldı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli