Sanat Müziği Konseri Büyüledi

Sanat Müziği Konseri Büyüledi

Bu akşam gerçekleşen konserde Bandırma Sanat Müziği Derneği Dinleyenlerini sanat müziğine doyurdu









Bandırma Sanat Müziği Derneği
uzun ve yorucu bir çalışmanın ardından hazırladığı dev konser ile Barış Manço Kültür merkezinde bir kez daha dinleyenleriyle buluştu.

Bu akşam saat :20.30 da Barış Manço Kültür merkezinde gerçekleşen ve sezon finali olarak gerçekleşen Konser'de Bandırma Sanat müziği derneği Korosu Şef Vedat Sevkal yönetiminde 14 Bayan, 13 Erkek ve 9 kişilik saz heyeti olmak üzere toplam 37 kişilik ekip'le gönülleri birkez daha fethetti.

Konserin sunuculuğunu yapan şair Ahmet Şakir Batu'nun kendine özgü yorumuyla başlayan ve iki bölümden oluşan konser'de koro 15 , Solistler başta Şef Vedat Sevkal, Dernek başkanı Coşkun Bor ve Aslı Koçer,Ebru Omaykan Çiftçioğlu,Beyhan Eren,Fatma Süreyya Altınel,Aslı Günay,Abdullah Topan,Aslan Çeker, ve Saadet Er ise 12  şarkı ve türkü seslendirdi.

Bandırma Sanat Müziği derneği Korosu finalde Yar saçları lüle lüle parçasıyla muhteşem geceyi noktalarken sahneyi alkış yağmuru altında terk etti.

Bir önceki konserde olduğu gibi bu akşamda salonun dolu olmasına rağmen protokol koltuklarının boş olması dikkatlerden kaçmadı.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu