Sanat ve Spor Okulları "birden bine" Projesi

Sanat ve Spor Okulları

Susurluk Belediyesi Sanat ve Spor Okulları "birden bine Projesi 6 - 13 Yaş grubu 1244 kursiyerin katılımı ile 14 farklı branşta, haftanın 7 günü, 132 saat gerçekleştirilen derslerde, ulaşım da ücretsiz servis imkânı sağlıyor.

  Susurluk Belediyesi Sanat ve Spor Okulları #birdenbine Projesi 6 - 13 Yaş grubu 1244 kursiyerin katılımı ile 14 farklı branşta, haftanın 7 günü, 132 saat gerçekleştirilen derslere ücretsiz ulaşım servis imkânı sağlandı.

  Alanında uzman eğitmenleriyle Sanat ve Spor Kurslarımız, çocuklarımız ve gençlerimiz için; Futbol, Voleybol, Basketbol, Resim, İngilizce, Drama, Jimnastik, Çocuk Yoga, Bale, Dans, Bağlama, Piyano, Gitar, Kil Heykel branşlarında devam ederken; ayrıca Yetişkinler için Bağlama, İngilizce, Tiyatro, Step Aerobik kursları devam ediyor. 

Başkan Nurettin GÜNEY; "Susurluk Belediyesi Sanat ve Spor Okullarının çocuk, genç, yetişkin tüm katılımcılarının memnuniyet dolu geri dönüşlerinden son derece mutluyuz. 

Zamanını değerli geçirmek için öğrenmeyi sevenler, yetenekli ve çalışkan tüm kursiyer arkadaşlarımızla beraber Susurluk’u daha güzel yarınlara taşımak için çalışıyoruz." dedi.



Anahtar Kelimeler: Sanat Okulları "birden " Projesi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı