Sanayi, Sanayi olalı böyle hizmet görmedi.

Sanayi, Sanayi olalı böyle hizmet görmedi.

Bandırma Küçük Sanayi Sitesinde altyapı çalışmaları tamamlandı sıra asfaltta.

Bandırma Belediyesi, kent genelinde yerine getirdiği yol yapım çalışmalarına Küçük Sanayi Sitesinde başlattığı asfaltlama çalışmalarıyla devam ediyor.

Asfaltlama çalışmalarına ilk olarak Sanayi Camii önünden başlanırken Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, çalışmaları Kooperatif Başkanı Hayri Özden ile birlikte takip etti.

Belediye ekiplerinin çalışmaları kısa sürede tamamlayacağını belirten Mirza, Küçük Sanayi Sitesi’nin asfalt yolları ve parke kaldırımlarıyla Bandırma’ya ve Sanayi Esnafımıza yakışan bir görünüme kavuşacağını söyledi. 

Mirza: “Belediyemize bağlı ekipler kentimizin birçok noktasında altyapı ve üstyapı ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekiplerimiz son olarak Küçük Sanayi Sitemizde asfaltlama çalışmalarını başlattı. Çalışmalar oldukça hızlı bir şekilde devam ediyor. Sanayi Sitesi kısa süre içersinde Bandırmamıza ve sanayi esnafımıza yakışan bir görünüme kavuşacak” dedi.

 



mustafa yamaner
1.08.2013 20:56:02
Bandırma belediyesi küçük sanayi sitesine yeni yollar yapmak için 2 trilyon para harcıyor. sanayi baştan başa pırıl pırıl asfalt oluyor.Başkan Sedat Pekel sanayiye 81 bin metre kare yeni yol 36 bin metre kare parke taş döşemesi 37 bin metre ara sokakların tamirine yatırım yaptı. sanayi esnafı yazın tozdan, kışın çamurdan kurtuldu.

  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı