Sanayispor 0-3 Edincikspor

Sanayispor 0-3 Edincikspor

Edincik zirve yolunda Sanayispor`a vize vermedi. 0-3

1. Amatör küme`de dörtlü zirve hesapları Edincikspor`un ilk devre 1-0 yendiği Sanayispor`u bugün oynadığı 2. karşılaşmada da 3-0 yenmesi ile devam etti.

Lider`in yakın takipçisi Sanayispor bugün karşılaşmaya 3 puan hesapları ile çıktı. Sanayispor ilk dakikalardan itibaren alan mücadelesinde Edincikspor`a nazaran üstün bir performans sağladı.

Sanayispor`un yeşil siyahlı kalede gol aradığı 13. dakikada Ercan`ın sağ kanattan girdiği rakip ceza sahasında kaleci Muhammet`i avlarak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturması karşılaşmanın seyrini değiştirdi.

Beklenmedik gol Sanayi`nin demorolize olmasını sağladı. daha sonraki dakikalarda eşitliğin sağlanması adına verilen çaba zaman geçtikçe tedirginliğe dönüştü ve ilk 45 dakika Edincik`in 1-0 üstünlüğü ile kapandı.

Sanayispor 2.ci 45 Dakikada da beklediği gole kavuşamadı. Edincikspor ise yakaladığı pozüsyonları iyi değerlendirdi ve 59 dakikada Ercan kendi ve takımı adına skoru 2-0 a taşıdı.

Fark, Sanayispor`u oyundan düşürürken Edincikspor`un motivasyonunu arttırdı.

Karşılaşmada Sanayispor`un gol aradığı dakikalarda kalesinde gol görmesi ilk 2 golde olduğu gibi 3. golede mani olamadı.

Edincik adına M.Janberk 79 dakikada takımı adına 3. golü kaydederken, Sanayispor`un heyecanı da döndü.

Takım içinde rakip ve hakeme karşı sözlü itirazlar kırmızı kartları getirdi ve 84 dakikada Vural, 86 dakikada Özgür gördükleri kartlarla Sanayispor`u sahada 9 kişi bıraktı.

90 dakikanın son düdüğü Edincikspor`a üç puanı 3 güzel golle getirirken puanını da 24`e, ve  lig 2. ligine taşıdı.





edincikli erecep
29.12.2013 21:29:25
Edinciğin amatörleri sanayinin proflarina ders verdiler. Hemde ne ders (herkes haddini bilecek aga.....)

bandırmalı
30.12.2013 16:28:04
siz kendinizi amatör olarak görüyorsanız prof. luk bizim size hediyemiz olsun demek ki dışarıdan gerçekten prof gözüküyoruz ama daha hiç bir şey bitmiş değil büyük takımlar büyüklüğünü her zaman gösterir ve gösterecek SANAYİSPOR ...

30.12.2013 22:25:18
sonuçta oynanan yer belli 1. amatör elbette topçular da amatör olacak lakin ilk haftalardaki kötü sonuçların ardından gelen gelen Çıkış sanayi spor da bi rehavete yol açmış sanırım. internet sitelerinde gerek yorumlarda gerekse de facebook ta bu tür prof muhabbetine bende rast geldim.Özgüven iyidir fakat bu futbol ben herkesin eşit olduğuna inanıyorum daha sanayi için hiç bir şey bitmiş te değil.umarım sanayi spor daki arkadaşlar bundan iyi bir der çıkarmışlardır. edincik sporu da TEBRİK ediyorum. sezon sonun da hak eden kazanır inşallah

  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false