Sanayispor 1 Manyas Belediyespor 4

Sanayispor 1 Manyas Belediyespor 4

1. ligin Gençler takviyeli iki takımı Sanayispor ile Manyas Belediyespor`un özel mücadelesini konuk ekip kazandı






1. ligin Gençler takviyeli iki takımı Sanayispor ile Manyas Belediyespor`un özel mücadelesini konuk ekip kazandı.

Liglerin başlamasına ramak kala son hazırlık karşılaşmaları için sahaya çıkan ekiplerden Sanayispor Manyas Belediyespor`u konuk etti.

Bandırma Sanayis stadında saat 13.o te başlayan karşılaşmaya Sanayispor Teknik Direktör Özkan Acar nezaretinde Kalede Ceyhun, defansta Murat, Taner, Berkay, Emre Mantar, Orta alanda  Harun, Murat Sözcü, Forvette Onur, Emre Filiz, Hasan ve Caner tertibinde çıktı.

Manyas Belediyespor ise teknik Direktör Harun Soyraç, Yardımcısı Ergün Akgün nezaretinde Kalede Muharrem, defans ta Erkal, Samet, Erdi, Sinan, Orta alanda Kazım, Gökan, Ogün forvette ise Bilal, Hakan ve Emre tertibinde çıktı.

Futbol adına güzel bir havada oynanan karşılaşmada  Manyas Belediyespor 6 dakikada Hakan`ın ayağından kazandığı gol ile 1- 0 öne geçti.

18. dakikada Sanayispor`dan Hasan skoru eşitleyen golü kaydetti 1-1.

Karşılaşmanın ilk devresi 1-1 eşitlikle sona ermesi ardından taraflar müsabakanın 2 yarısına önemli değişikliklerle başladılar.

Takım iskeleti bozulan Sanayi karşılaşmanın 2.devresinde önemli gedikler verdi ve 60-66 dakikalarda Bilal skoru 3-1 yaparken 84 dakika da Hakan`ın kendi adına 2.ci takımı adına 4 golü karşılaşmanın skorunu tayin etti 1-4 




Hasan CEYLAN
29.09.2012 12:00:31
25-30 sene önce SANAYİSPOR da oynayan biri olarak şu andaki durumundan hişte hoşnut değilim. Bandırmada BANDIRMASPOR dan sonra anılan geçmişi bir çok başarılarla dolu olan güzide kulüp diğer takımlarla husumet içerisinde ağırlığı olmayan sıradan bir takım. Bu takımın başındakiler LÜTFEN SANAYİSPOR un kuruluşunu ve tarihini biraz okuyun.Şahıslar gelip geçicidir. SANAYİSPOR asıl olan ..

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli