Sanayispor` dan dayanışma gecesi

Sanayispor` dan dayanışma gecesi

1. Amatör Küme`nin istikrarlı ekiplerinden Sanayispor, Pehlivanlar salonunda gece düzenledi.

1. Amatör Küme`nin istikrarlı ekiplerinden Sanayispor, Pehlivanlar salonunda Dayanışma gecesi düzenledi.

Öncelikle Sanayispor çevresi olmak üzere, Amatör camianın önde gelen isimleri, İş ve siyaset dünyası, Sanayispor futbolcuları ve genç takımın hazır bulunduğu gecede konuklar sıra dışı bir gece yaşadı.

Gece de konuşan Sanayispor Başkanı Çetin Uğurdur geçmiş yıllarda sadece baylara yönelik planladıkları dayanışma gecesini, ilkkez ailelere yönelik ve özellikle çocukları ve yakınları Sanayispor`da futbol oynayan aileleri davet ederek, çocuklarının nasıl bir ortamda futbol oynadıklarına ilişkin bilgi sahibi olmalarını istediklerini kaydetti.

ASFK temsilcisi Erol Kılıç`ında eşi ile birlikte katıldığı gecede konuklara katkı amacı ile kazı kazan dağıtıldı.

Açık arttırm aile ihaleye çıkan Sanayispor Formasını ise Eski Sunullah Gençler Birliği kurucusu ve Başkanı,  Bandırmaspor ve Bandırma Gençlik ve Spor Vakfı eski Başkanı İş adamı Adnan Erdan 5,5 bin liraya aldı.

Erdan, 5.5 lik Sanayispor formasını geceye katılan CHP Belediye Başkan adayı Dursun Mirza`ya armağan ederek, Belediye`nin müstesna bir köşesinde sergilenmesini isterken, Gecede göremediği AKP Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci içinde sitemleri oldu.

Erdan; Bu gecede Recep Şekerci`de bulunmalıydı.`` dedi.



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı