Sanayispor gençlerle yoluna devam edecek

Sanayispor gençlerle yoluna devam edecek

Süper lig`den 1 amatöre düşen Sanayispor kadrosunda altyapıya ağırlık verdi









Süper lig`in kayıp takımı Sanayispor yönetim kademesinde gerçekleştirdiği değişim rüzgarını, kadrosunda da altyapıya dayalı yeni ve genç bir takım kurarak sürdürürken, Levent Yazgan,Özkan Acar`dan oluşan teknik kadro ve u-15, u-19 ve amatör kadrosu ile bir arada çalışmalara başladı.

Sezondaki Rotasını kendi bünyesinden yetişen gençlerin ulaşacağı en son nokta olarak belirleyen Sanayispor`da önceki hafta başlayan çalışmalara bügün başkan Mehmet Özbek ile Genel kaptan Hüseyin Yenikan`da eşlik etti.

Sanayispor antrenörü Özkan Acar yeni sezonda u-15, u-19 ve amatör takım olamk üzere toplam 60 dolayındaki oyuncunun birlikte antreman yapacağını belirterek genç takımda yer alan oyuncuların önemli bir bölümünün önceki yıl A takımda forma giyerek maç tecrübesi kazandırıldığını söyledi.






Hasan CEYLAN
29.08.2012 10:51:32
ALTYAPI ya önem veren her türlü oluşumu destekleriz allah yardımcınız olsun . Ama 35 yaşında altyapı olmaz bakıyorum da resimlere KOLEJ takımı havası var maşaallah Hasan MISIRLI kardeşim var gençleştirme operasyonu başarıya ulaşmış. Hüseyin YENİKAN da oynar bence bu takımda kötü alışkanlıkları yok bildiğim kadarıyla ENGİN tecrübelerini aktarır genç nesile ÖZKAN HOCA ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

furkannn
29.08.2012 20:19:50
sanayispora yeni sezonda başarılar dileriz inşalah herşey istedikleri gibi gider.Alt yapıya önem vermeleri doğru bir karar gençlerin alt tabakadan yetişmesi gerekiyor.sanırım abileri olarak atalay ve hasan var onlarda tecrübelerini gençlere aşılayacaklarından eminim..

caner
31.08.2012 01:08:39
pırıl pırıl gençler artık bu liglerde kendilerini göstermeleri gerekiyor onlar için burda oynamak bir fırsat olabilir.Sanırım kaptan zafer etispora transfer olmuş yıllarca bu kulübe hizmet veren bir oyuncuydu.Gördüğüm kadarıyla sadece abileri olarak atalay kalmış gerçekten tecrübeli bir oyuncu gençlere yardımcı olacağından eminim.allah yardımcıları olsun başarılar sanayispora..

musa onur akay
11.10.2012 14:20:51
ben de artık bir sanayisporluyum adım Musa Onur AKAY size bşi sormak isitiyorum sanayisporda kaç tane kaleci var acaba merak ediyorum idmanlarında kaleci göremedim.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli