Sanayispor Golü`de Puanı da uzatmalarda buldu 1-1

Sanayispor Golü`de Puanı da uzatmalarda buldu 1-1

Eksik kadrolu Etispor, zorlu Bandırma Derbisinde sanayispor`u geçemedi.--------------------------------------------------------- Haber/Fotoğraf Ekrem NAYAN Videolar; Zeki KARADENİZ









2011-2012 Futbol Sezonu Balıkesir Süper Amatör Lig 10. hafta müsabakaları 27 Kasım 2011 Pazar günü oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Ligin 10'ncu hafta müsabakaları çerçevesinde sanayi sahasında Sanayispor'la karşılaşan Etispor,1-1 berabere kaldı.

Her iki takımdan birer futbolcunun kırmızı kart gördüğü müsabakada, Etispor uzatma dakikalarının oynandığı sırada yediği golle rakibine 1 puan hediye etti.

Sarı ve kırmızı kartlarını bol şekilde kullanan Balıkesir bölgesi üst klasman hakemlerimizden İlker Meral'in yönettiği ve İl hakemlerimizden Muhammet Ubeyt Gevşemezoğlu ile Mehmet Zeki Uzar'ın yardımcılık görevlerini yaptığı müsabaka Sanayispor`un vuruşuyla başladı.



Genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da yakaladıkları cılız gol ataklarını değerlendiremeyince ilk yarı 0-0 tamamlandı.



İkinci yarıya daha istekli ve daha atak başlayan Etispor, karşılaşmanın 63`üncü dakikasında Sercan`ın yaklaşık 25 metreden attığı golle öne geçmesine rağmen uzatma dakikalarının oynandığı sırada Kaan`ın kafayla ağlara gönderdiği topa kaleci engel olamayınca mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 tamamlandı.



Karşılaşmadan Notlar ;

Karşılaşma Sanayispor`un vuruşuyla başladı.

Karşılaşmanın 27`inci dakikasında Sanayispor adına Tahir`in ceza sahası dışından vurduğu sert şutu, kaleci Hamza aynı güzellikle kornere çeldi.

Dakikalar 38`i gösterdiğinde takımımız Etispor`un kazandığı ve Sercan`ın kullandığı serbest vuruşu, Sanayispor kalecisi Yusuf elinden sektirdi.




Boşta kalan topa daha yakın olan Yusuf, ikinci bir hamleyde topu taça gönderdi.

İlk yarısı 0-0 tamamlanan karşılaşmanın 60`ıncı dakikasına kadar her iki takım da gol yollarında başarılı olamadı.
Dakikalar 60`ı gösterdiğinde orta sahadan aldığı topla ceza sahası yayının 5-10 metre önünde topla buluşan Sercanın sert şutu kaleci Yusuf`un solundan Sanayispor ağlarıyla kucaklaştı 1-0 .

Dakikalar 63`ü gösterdiğinde orta saha taç çizgisi önünde Sanayispor defans oyuncusu Çağın`ın, Sercan`a yaptığı faulu 9 kusurlu hareketten biri olarak niteleyen karşılaşmanın hakemi İlker Meral, Çağın`ı direkt kırmızı kartla cezalandırarak oyun dışı bıraktı.



10 kişi kalan Sanayispor karşısında ataklarını daha da arttıran Etispor, karşılaşmanın 86`ıncı dakikasında Kadir Şenyer ile gole çok yaklaştı.
Penaltı noktası üzerinde topla buluşan Kadir`in, sert şutunu mükemmel bir refleksle önyelen Yusuf, 2`nci gol imkanı tanımadı.

Karşılaşmanın 90`ıncı dakikasında, sağ kenar çizgisi önünde Barış`ın, Sanayisporlu Kaan`a yaptığı hareketi faul olarak niteleyen karşılaşmanın hakemi İlker Meral, Barış`a ikinci sarı kartı göstererek, Barış`ın kırmızı kartla oyun dışı kalmasını sağladı.

Karşılaşma bu skorla bitecek derken 90 +4`te Sanayisporun sol taraftan gelişen atağı sonrası ceza sahasına doğru ortalanan topla penaltı noktası üzerinde buluşan Kaan, Hamza`nın müdahalesine rağmen topu ağlarak gönderince karşılaşma 1-1 tamamlandı.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli