Sanayispor´da yeni sezon hazırlığı

Sanayispor´da yeni sezon hazırlığı

Başkan Çetin Uğurdur, rotayı çizdi. "Hedefimiz şampiyonluk, inanmayan varsa baştan ayrılsın"

Kurulduğu 1979 yılından itibaren gerek kulüp yönetimleri, gerekse futbol şubeleri olarak mücadele ettiği liglere her zaman kalite getiren Bandırma Sanayispor altyapı çalışmalarının devam ettiği Sanayi sahasında 2019-2020 sezonu için top başı yaptı.

Teknik direktör Sedat Erkan nezaretinde sezonun ilk çalışması için bir araya gelen Sanayispor´da Başkan Çetin Uğurdur, futbolda başarıya giden yolun istikrar olduğunu vurgulayarak takıma yaptığı konuşmada "Bizler 40 yılı geride bırakmış bir kulüp olarak gerek benim dönemlerimde, gerekse benden önceki yönetimlerde Sanayispor´un tek bir hedefi olmuştur, istikrarlı oyuncuların, kendine olan özgüvenlerini takım arkadaşlığı ile pekiştirerek başarıya koşullanmasıdır. Bir yeni sezonun daha başındayız, önümüzde zor bir sezon var, rakiplerimizinde hesapları var, ama biz Sanayispor´uz davaya inanmayan, çalışmalara katılmayan arkadaşlarımız bu davanın başında bizimle yollarını ayırabilir, saygı duyarız," dedi.

/resimler/2019-8/26/2256183194430.jpg

Sanayispor Başkanı Çetin Uğurdur, yeni sezon topbaşı yapan Sanayispor´a yaptığı konuşma ardından Bandırmaspor altyapısı ile ilgili olarak fair play açıklamasında bulundu.

Başkan Uğurdur, Sanayispor´un 40 yılı geride bırakan mazisinde yanlışlara prpm verilmediğini, özellikle son yıllarda altyapıya yönelik kirkin saldırıların spor ahlakı ile bağdaşmadığını söyledi.

Konuya açıklık kazandıran Uğurdur, Bandırmaspor´un adını öne sürerek Sanayispor altyapısından sporcu peydahlamanın yakışıksız hareket olduğunun altını çizerek "Yeri ve zamanı geldiğinde Bandırmaspor´a da oyuncu verdik, bundan sonrada veririz, ancak henüz kendini bulamamış gençlerin kafalarında yanlış düşüncelere yer verilerek, forma değiştirmelerine yönelik hereketlerin kimseye faydası olmaz, Bandırmaspr altyapısında 10 yılı aşkın süredir görev yapan kadro gelinen noktada A takıma kaç oyuncu vermiştir buna bakmak gerekli. " dedi.

Başkan Uğurdur, Bandırma ve çevresinde mücadele veren takımların hit oyuncularını marka imajı ile renklerine katarak, diğer takımları pasifize etmek rakipleri yok etmek anlamında başarılı olur ancak kendi başarınını Balıkesir´den öte taşımaz." dedi.

/resimler/2019-8/26/2307390238878.jpg

2019-2020 sezonuna girerken Sanayispor´a forma sponsörü olan sanayi esnaflarından Oto Bilgin´in sahibi Şerafettin Bilgin´de ilk idmanda takımın yanında yer aldı.

Başkan Çetin Uğurdur, katkılarından dolayı Şerafettin Bilgin´e teşekkür ederken camianın esnafı olarak taşın altına konan elin ne anlama geldiğini bilmek gerektiğini söyledi.

Başkan Çetin Uğurdur, ülke gençliğini perçesini geçirmek için sokak köşelerinde pusuda bekleyen uyuşturucu simsarlarının, kol gezdiği günümüzde bir avuş spor sevdalısının zaman ve para harcayarak bu davaya sahip çıkması, bir genci zehirden kurtarması bile kutsal vatandaşlık görevidir, biz davaya öncelikle bu yönden bakıyoruz, diğer bir konu ise elbette spor tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de bir sektör olmuştur, Sanayispor olarak 9-19 yaş grubundan başlayarak açtığımız futbol okullarında istikrarlı çizgisini kaybetmeyen gençlerimiz sonuçta elbette bu için ekonomik özgürlüğünü de elde edeceklerdir." dedi.

/resimler/2019-8/26/2318005875971.jpg

Sanayispor teknik direktörü Sedat Erkan ise futbol´da yönetici, teknik kadro, oyuncu ve taraftar üçgeninin çok iyi işlenmesi halinde başarı beklentilerinin kaçınılmaz olduğunu vurgulayarak "Biz Sanayispor olarak hedefi olan bir takımız, yönetim kurulumuz son derece istikrarlı bir ekip, futbola günü birlik çözüm üretme kaygısı ile değil, geleceğe emin adımlarla ilerleyip, takımın 10 yıllık geleceğini planlayan istikrarlı bir ekip, bizde teknik kadro olarak altyapıdan yükselen başarılı oyuncularımız ile bölge takımlarında ivme kazanmış karakteri, çizgisi arkadaş  ortamı ile takım ruhunu benimseyen gençlerimizden oluşan transferlerle rotamızı çizdik, çalışmalarımızı başlattık, 2019-2020 futbol sezonu tüm takımlara hayırlı olsun, kazasız belasız bir sezon diliyorum."dedi.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli