Sanayispor´dan muhteşem gece

Sanayispor´dan muhteşem gece

Sanayispor, futbol´dan sonra dayanışma organizasyonundaki başarısı ile adından söz ettirdi.

Bandırma´nın 40 yıllık amatör takımlarından Sanayispor 40.yıl etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirdiği Dayanışma gecesi ile adından söz ettirdi.

Sanayispor´un gelenekselleştirdiği dayanışma geceleri son iki yıldır SS. Küçük Sanayi stesi Düğün salonunda yapılması organizasyon anlamında da mavi-kırmızılı ekibin başarısını sağladı.

Bandırma Belediye başkanı Dursun Mirza başta olmak üzere Bandırma´nın önde gelen saygın kuruluşları, siyaset dünyasının önde gelen iki grubu Tolga Tosun ve Alp Bostancı ekip arkadaşları ile, Bandırma´da faaliyet gösteren esnaf odaları, spor kulüpleri ve sanayi çevresinin hazır bulunduğu gecede genç ve güzel sanatçı Ebru Elver sahne aldı.

Gecede konuşan Sanayispor Başkanı Çetin Uğurdur, "Bandırma´da spor kulüplerinin faaliyetini noktaladığı bir dönemde Sanayispor olarak taşın altına elimizi koyup, gençlerimizin spor alanlarında buluşmasını sağladık elbette böyle bir görevin sorumluluğu var, maliyeti var ama helal hoş olsun, bizim gibi düşünenlerin Bandırma´da spor´a sahip çıkarak spor beklentisinde kaliteyi yükseltmek gerek." dedi.

Geceye onur konuğu konuğu olarak katılan Belediye Başkanı Dursun Mirza´da Sanayispor´un 40 yıllık başarılı mazisinde emek ve çabası olanları kutlayarak, örnekleri çogaltmak gerektiğini vurgulayarak, Görev yaptığı beş yıl içinde amatör takımlara elinden gelen desteği verdiğini, kendisinden sonra görev alacak adayında bu desteği sürdüreceğinden şüphesi olmadığını söyledi.

Gecede Sanayispor´a ekonomik katkı amacı ile yapılan çekiliş ve açık arttırmada Futbol topunu 6 bin liraya Bahadır Çolak kazanırken, Sanayispor formasının açık arttırmasına katılan ve kıyasıya yarışa giren Cumhur İttifakı Başkan Adayı Alp Bostancı ile Millet İttifakı Başkan Adayı Tolga Tosun´un 10.500 tl lik arttırımları durdurularak bu meblağ karşılığı her iki adayada birer forma verilerek 2 adayında açık arttırmayı kazanması sağlandı.

Sanayispor gecesinde forma açık arttırmasını ortak kazanan Millet İttifakı Başkan Adayı Tolga Tosun ile Cumhur İttifakı adayı Alp Bostancı yaptıkları konuşma ile seçim sonrası kazandıkları taktirde Bandırma´da yeniden amatör spor´a verecekleri katkı ile amatör takımların Bandırmaspor´a oyuncu yetiştiren altyapı misyonunu üstlenmesini sağlayacaklarını söylediler.

/resimler/2019-3/30/1004145766234.jpg



Anahtar Kelimeler: Sanayispor muhteşem gece
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli