Sanayispor`dan Başkan Pekel`e ziyaret

Sanayispor`dan Başkan Pekel`e ziyaret

Sanayi Spor yönetim kurulu Gençlik Spor Vakfı ve Belediye Başkanı Sedat Pekel'i makamında ziyaret etti. Ziyarette kulüp yönetimi Pekel'e ismi yazılı forma hediye etti.





Birinci
Amatör küme takımlarından Sanayi Spor yönetim kurulu Gençlik Spor Vakfı ve Belediye Başkanı Sedat Pekel'i makamında ziyaret etti. Ziyarette kulüp yönetimi Pekel'e ismi yazılı forma hediye etti.



Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Mehmet Özbek, Yönetim olarak öncelikli hedefimiz sportif başarılardan çok alt yapı ve tesisleşmedir. Bu kapsamda sanayi sahasının bulunduğu alan üzerinde sosyal tesisler yapmak istiyoruz. Alt yapı ve tesisleşmesini sağlayamayan spor kulüplerin sportif başarılarının kalıcı olması söz konusu değildir. Bunun için önce alt yapı ve tesis eksikliğimizi gidereceğiz. Bu konuda Bandırma Gençlik ve Spor Vakfından gerekli desteği bekliyoruz” dedi.


Gençlik ve Spor Vakfı yönetimi olarak spora olan desteklerinin bundan önce olduğu gibi bundan sonrada devam edeceğini dile getiren Pekel, tesisleşme konusunda gerekli desteği vermeye hazır olacaklarını söyledi. Geleceğimizin teminatı olan gençlerin kötü alışkanlara yönelmemeleri için ilçedeki sportif kulüplerin sayısının arttırılması gerektiğini dile getiren Pekel, bundan 10 yıl önce ilçede 14 olan spor kulübü sayısının 4'e düşmesinin düşündürücü olduğunu sözlerine ekledi.





BANDIRMAM
1.09.2012 00:40:55
sanayispor ve bandırmadaki amatör sporcuların çok büyük bir şansı bu yönetim ve yapmak istedikleri , şampiyonluk falan boş yıllardan beri oluyoruzda ne oluyor tesis yok formamaızı koyacak yıkanacak soyunacak yerimiz yok bunlar olsun helal olsun diyecem yönetime helal olsun ...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli