Sanki dağ başı

Sanki dağ başı

Bandırma´da meydana gelen silahlı olayda bir kişi yaralandı.

Hacıyusuf Mahallesi İstiklal caddesi ile Sanrtal caddelerinin kesiştiği köşede park halinde duran 34 plakalı bir otomobilin içinde arkadaşı ile oturan Azat Yılan (21) ile daha sonra otomobilin yanına gelen Zafer Demir (24) önce tartıştılar ardından otonun dışında bulunan Zafer Demir belinden çıkarttığı silah ile otonun içinde sağ ön koltukta oturan Azat Yılan´a bir el ateş etti.

/resimler/2019-1/16/2023312632607.jpg

Zafer Demir´in elinde silahı gören Azat Yılan, bir anlık refleks ile cama sırtını dönünce mermi sırtından girip karın boşluğunu delerek önden çıktı.

Yılan´ın vurulduğu otomobilin direksiyonunda bulunan arkadaşı aracı çalıştırıp olay yerinden hızla uzaklaşarak tek kurşunla yaralanan Azat Yılan´ı Bandırma Devlet Hastanesine götürdü.

Olayın polis´e intikali ile Sevgi yolu ve İstiklal caddesi üzerinde yapılan aramada, Azat Yılan´ı vuran Zafer Demir olayda kullandığı silah ile yakalanarak göz altına alındı.

Olayda silahla yaralanan Azat Yılan (21) Bandırma Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesi ardından Manisa- Salihli Devlet Hastanesine sevk edildi.

Olayla ilgili olarak yapılan soruşturmada olaya adı karışan Azat Yılan ve Zafer Demir´in Muş ili nüfusuna kayıtlı oldukları, Bandırma´da ise Azat Yılan´ın Çalışkanlar´da Zafer Demir´in 100 yıl mahallelerinde ikamet ettikleri, genelde inşaatlarda çalıştıkları öğrenildi. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

/resimler/2019-1/17/0152486925434.jpg



Anahtar Kelimeler: Sanki başı
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli