Sanki Balıkesir`e başkan adayı

Sanki Balıkesir`e başkan adayı

CHP PM ÜYESİ FİKRİ SAĞLAR BANDIRMA DAN SONRA ERDEK-GÖNEN-MANYAS ve SUSURLUK`ta PARTİLİLERE HİTAP ETTİ.





Cumhuriyet
Halk Partisi parti Meclisi üyesi Fikri Sağlar Bandırma dan sonra Erdek`Gönen, Susurluk ve Manyas`ı kapsayan güney marmara parti çalışmaları kapsamında CHP ilçe örgütünde partililer ile buluştu.    

CHP Balıkesir İl Başkanı Av. Muzaffer Mavuk ve il yönetim kurulu üyelerinin bazıları ile birlikte Bandırma,Erdek ve Gönen ilçelerini ziyaret ettikten sonra Manyas ilçe örgütünü ziyaret eden Sağlar,hükümeti eleştirirken, kötü gidişin durması için iktidarın gitmesi gerektiğin "iktidar bu ülkeye ve size ait olduğunu düşünmüyor, ülke ile ilgilenmiyor. Yaptıkları sadece vatandaşları ötekileştirmek, hasımlaştırmaktır. Son on yılda bu ülkede ekmek fiyatları % 100 artarken,buğday fiyatları bu kadar arttı mı?Bugün ülkede 12 milyon insanımız açlık ve yoksulluk sınırında mücadele ediyor. Kırsal alanda yaşayan nüfus % 25 lere geriledi.Bugün bir büyük alışveriş merkezi açıldığında 138 küçük bakkal kapanıyor. Ankarada alışveriş merkezlerinin toplam alanı 15 km.karedir. Nerede ise metre kareye bir insan düşmektedir.Çünkü Melih Gökçek bunlara ortaktır ve sesi çıkmaz. Vatandaş tüketim için kredi kartlarına yüklenmekte ve bankaları korkunç derecede zengin etmektedir."dedi. PM üyesi Fikri Sağlar, Diyanet Başkanlığının kaldırılmasını kaldırılamıyorsa kurum içerisinde aleviler ve diğer inanç gurupları için bir bölüm oluşturulması gerektiğini söyledi.

Sağlar,2014 yılında üç seçim yaşanacağını bunun için partililer arasında kin güdülmemesini,kazanmak için safların sıklaştırılması gerektiğini söyledi.

Fikri Sağlar partililerin sorularını cevapladıktan sonra Susurluk ilçesine gitmek üzere Manyas`tan ayrıldı.










Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı