Sanki BERMUDA

Sanki BERMUDA

Ş. Süleymanbey Caddesi ile İnönü Caddelerinin kesiştiği kavşak "kaza" canavarı gibi

Bandırma'nın en hareketli caddelerinden Şehit Süleymanbey caddesi Cumhuriyet alanı ile buluşma öncesinde İnönü caddesindeki kavşağında yaşanan gelişmeler gören herkesin nefesini tutmasına neden oluyor.

Bugün akşam saatlerinde yaşanan olay'da, Cumhuriyet alanı yönünden gelen bir ailenin 6-7 yaşlarındaki çocuklarının ani bir refleks ile yola sıçraması büyük bir kazanın yaşanmasına ramak kaldı.

 

Kavşakta ışıkları geçip Hacıyusuf mahallesi yönüne seyretmekte olan 06 HE 5656 plaka sayılı özel otomobil sürücüsü yola atlayan çocuğa çarptı. Durmak ile çarpmak arasında kalan çocuğun babası, yaşanan olay karşısında çılgına döndü ve özel araca tekme-yumruk yağmurunda bulundu.

Araya giren vatandaşlar tarafından güçlükle zaptedilen kazazede çocuğun babası sakinleşmekte güçlük çekti.

Daha sonra polis'in geldiği kazada, otomobile çarpan çocukta her hangi bir yaralanma olmadığı açıklanmasına rağmen, kaza mahalline çağırılan 112 ambulansı kazaya uğrayan çocuğu muayenesinden sonra korkulan bir şey olmadığı açıklaması herkesi rahatlattı.

 



Ekrem ÇETİN
11.08.2020 09:59:59
Ebeveyinler ,çocuklarını bu yaya geçişlerinde kontrol altında tutması lazım.En azından elinden tutacak,sözle ikaz edecek...

Anahtar Kelimeler: Sanki BERMUDA
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli