Sanki hükumet o...

Sanki hükumet o...

AKP tarafından Cumhuriyet alanına takılan LED ekran, Belediye ilan ve reklam hukukuna uymadığı için sökülüyor.

AKP`nin yasalara varan kendine özgü uyarlama metodu Bandırma`da da sıçradı. AKP li Başkan adayı Şekerci, partisene arka bahçe olan Müsaid`ın Cumhuriyet alanındaki balkonu ve Emniyet müdürlüğü karşısındaki Parti Balkonuna  dev LED ekran yerleştirerek siyasi tanıtımına başladı.

Konunun başka bir siyasi parti tarafından Belediye`ye şikayet olarak bildirilmesi üzerine LED ekranların sökülmesi için Belediye AKP ilçe Başkanlığına süre verdi.

Belediye Başkan yardımcısı Ozan Onur konuya ilişkin açıklamasında Belediye Reklam ilan hukukuna göre yapılan hareketin yanlış olduğunu, bu gibi yaptırımların gerekli mevzuata uygun olarak gösterilen yer ve mahallerde vergileri ödenmek sureti ile yapılabileceğini söyledi.

Başkan yardımcısı Onur, ``AKP ilçe Başkanı sayın Eşref Kasağoğlu iki dönemdir meclisimizin üyesidir. Bu konuda tecrübesi vardır. Biz hukuki olmayan bu tasarrufa izin vermemiz mümkün değil, onlar göreve gelir koltuğa otururlarsa, isterlerse her bacalara ampul taksınlar, onları bağlar.`` dedi...

Onur, ``AKP ilçe başkanlığına verilen süre içinde LED ekran`ın sökülmesi gerekmektedir. Aksi halde zabıta gücü ile sökülüp gereken cezai işlem uygulanacaktır.`` dedi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı