Sanki Müneccim!...

Sanki Müneccim!...

Şehir parkı Ali Ağaoğlu'nun projesi Bakırköy 46 'yı etkileyecek. Ali Ağaoğlu `nun projesi yüzde 100 değer kazanacak.

Bakırköy`de Veliefendi Hipodromu`nu da içine alan bölgede şehir parkı yapılacak olması en çok Ali Ağaoğlu`nun yeni projesi Bakırköy 46`yı etkileyecek. Ali Ağaoğlu, bu projedeki dairelerin yüzde 100 değer kazanacağını söyledi.

46`YA PİYANGO VURDU

Bakırköy`de Veliefendi Hipodrumu`nu da içine alan 500 dönümlük alanın şehir parkı yapılacağının açıklanmasıyla gözler bölgeye çevrildi.

Geçtiğimiz günlerde Bakırköy 46 projesini satışa çıkaran Ali Ağaoğlu da, yeni şehir parkının Bakırköy, Zeytinburnu ve Bahçelievler`in kaderini değiştireceğini belirterek, bu sayede kentin daha değerli hale geleceğini söyledi.

Bölgede belediyenin 200 dönüm arsasının olduğunu ve özel sektörle de anlaşılarak bu parkın hayata geçirileceğini dile getiren Ağaoğlu, "Doğru olan da buydu. Bu sayede bölge çok daha hızlı gelişme gösterecek. Zaten bizimle birlikte özel sektörün Bakırköy ve civarında ciddi yatırımları bulunuyor" dedi.

AĞAOĞLU: BİZE PİYANGO VURDU

Ali Ağaoğlu, Bakırköy 46 projesini satışa temmuz başında satışa çıkardığını ve inşaata da başladıklarını anlatarak, "Yapılacak şehir parkı bizim projenin tam önünde yer alıyor. Bu da bölgenin ve bizim projemizin değerini daha da artıracak" diye konuştu.

Ağaoğlu, Bakırköy 46 projesindeki konutların metrekaresini yaklaşık 10 bin liradan satışa çıkardıklarını belirterek, şu bilgileri verdi:

"Buradaki konutların yüzde 15`ini sattık. Zaten burada yatırımcıya değil oturumcuya hitap ediyoruz. Bu nedenle satışlarımızı uzun süreye yaydık. Bakırköy 46`dan daire alanların yüzde 100 kazanacağını düşünüyorum. Bölgedeki gelişim o yönde. Bize piyongo vurdu. Yapılacak şehir parkı da bu gelişimi destekleyecek."

 


  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı