Şanslı torun

Şanslı torun

Erdek´in tanınmış isimlerinden Seçkin Aslan´dan torunu Serhun için dillere destan sünnet düğünü

Erdek´in tanınmış iş adamlarından Seçkin Aslan, çok sevdiği torunu Serhun Türkmen için hazırladığı sünnet cemiyeti dillere destan oldu.

Cugra, Kafkas motel işletmelerinde bir hafta önce başlayan yoğun hazırlık çalışmaları sünnet düğünü takvimi geldiğinde heyecan doruğa çıktı.

Çarşamba günü gündüz yapılan sünnet konvoyu sünnet arabasının görkemliliği ile gözleri kamaştırdı.

Tek kapı üzeri açık spor porşe ile şehir turu atan şanslı torun Serhun Türkmen için hazırlanan tören henüz yeni başlıyordu.

Akşam gün batarken herkes yerini aldı, Sünnet ebebeyleri Şükran-Serhat Türkmen çifti girişte konukları karşılarken, Büyük anne Sevgi Aslan, Büyük baba Seçkin Aslan konuklara yer bulmakla gece başladı.

Kafkas motel´den denize taşan davetli topluluğu gecenin ilerleyen saatlerinde sanatçı geçidine sahne olan küçük Serhun´un sünnet cemiyetinde ünlü komedyen Ateş Böceği Ercan´ın sunuculuğunu üstlendiği sahnede,  Türk Sanat Müziğinin tanınmış isimlerinden Taner Tunç, Kayhan Aygün ve Muzaffer Ersoy, Türk Halk Müziğinden önemli isimlerinden Recep Kaymak ve geceyi noktalayan oryantal Leyla Adalı´nın raks´ı ile coşku doruğa çıkarken gecenin prensi Serhun Türkmen, Annesi Şükran ile oynadığı Kafkas yöresi halk dansı ile Sünnet sağdıçları ile oynadığı çiftetelli büyük alkış topladı.

30 garson özel aşçıların görevlendiği sünnette sanat dünyasından, siyaset dünyasına, iş dünyasından bürokrasiye herkes oradaydı.

Kafkas Motel´de yılın düğünü 10. yıl marşı ile son buldu.

 



Anahtar Kelimeler: Şanslı torun
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı