Şanssızlık Değil de Ne?

Şanssızlık Değil de Ne?

İlk kez mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig'de çıktığı 8 maçta da istediği sonuçları bir türlü elde edemeyen Gönen'in eksiği tecrübesizlik mi?,






.........İlk kez mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig'de çıktığı 8 maçta da istediği sonuçları bir türlü elde edemeyen Gönen'in eksiği tecrübesizlik mi?, kondisyon mu?, şanssızlık mı?.

İlk maçta evinde Balıkesir Belediye ile golsüz berabere kalan yeşil beyazlılar, ikinci maçta çok üstün oynadığı 90 dakika sonunda üstelik 87'de bir de penaltı vuruşundan yararlanamayarak Armutlu'ya 1-0 kaybetti. 3. hafta Beykoz'u konuk eden Gönen maçtan Oğuzhan'ın golleriyle 2-1 galip ayrılarak ilk ve tek galibiyetine imza attı. 4. hafta Kestel'e konuk olan Gönen, Cem'in golüyle 1-0 önde götürdüğü maçta karşılaşmanın sonlarına doğru penaltıdan gol yiyerek sahadan 1-1'lik skorla ayrıldı. 5. haftada bu kez rakip Mudanyaspor'du.  Emin oyuna sonradan girmiş golü de atmıştı ki, hiç ummadık pozisyonda kalesinde golü gördü ve maç 1-1 sona erdi. 6. haftada Büyükçekmece deplasmanında Emin'in harika golüyle öne geçti ki hakem uydurma bir kararla golü iptal etti ve maç golsüz beraberlikle sonuçlandı. 7. haftada bu kez rakip 5 maçta 5 galibiyet elde eden lider Bozcaada'ydı. Gönen bu maçta golcüsü Emin'le üstünlüğü yakaladı ancak yine son dakikalarda kalesinde gördüğü golle galibiyeti kaçıran taraf oldu ve 5. beraberliğine imza attı. 8. haftayı bay geçen yeşil beyazlılar, 9. hafta maçında Altınova Belediyespor'a konuk oldular. Bu maçta Emin'in golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamlayan Gönen, 67 ve 87'de kalesinde gördüğü gollerle rakibine yakalandı. Oyunu bırakmayan Gönen, Emin'in kendisinin ve takımının 3. golüne imza atmasıyla son dakikada 3-2 öne geçmeyi başardı. 5 dakika uzatma gösterilen maçta önce Gönen kalecisi Bilge kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Değişiklik hakkı bulunmayan Gönen'de kaleye rakip kaleyi 3 kez sarsan Emin geçti. Ev sahibi takım son dakikada bulduğu golle beraberliğe sevinirken, Gönen kaçan bir galibiyete daha yandı. Bunun adı tecrübesizlik de olabilir, kondisyon eksikliği de olabilir. Peki şanssızlık olamaz mı?. Futbol yalnızca BİR TAKIM OYUNU değildir. Bu oyunun için de bir de rakip vardır. Rakiplerin şansı Gönen'in şanssızlığı mı?







Rıfkı Sönmez
27.11.2012 07:16:56
Gerçekten çok büyük şanssızlık, bence takım olarak gusül abdesti almalarını öneririm :)

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli