Saraylar ilçe merkezi mi oluyor?

Saraylar ilçe merkezi mi oluyor?

AKP Adayı A. Edip Uğur,belde belediyelerinin kapanması nedeni ile kendisine serzenişte bulunan Saraylar`lı partililerine seçimi kazandıktan sonra ilçe Merkezinin Saraylar`a taşınacağını söylemesi Marmara`da ortalığı karıştırdı.

AKP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Edip Uğur`un Marmara Adası Saraylar ziyaretinde parti sözcülerinin belde belediyelerini kapatarak Saraylar`ın mahalle yapılacak olmasına gösterdiği tepki üzerine ``Siz merak etmeyin, Saraylar konum ve potansiyel olarak aynı zamanda Adanın ticaret merkezi, gelişmeye müsait, Mevcut Belediye binasını tadilat projesi ile büyütür Belediye yi de buraya taşırsınız, Adanın merkezi Saraylar olur, Buradan yönetirsiniz `` söylevi Marmara`da kulaktan kulağa herkesin duyup tepki patlamasına neden oldu.

Konuya ilişkin kaygıların Adayı ziyaret eden MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok`a da yöneltilerek `` Siz de mi ? Öyle düşünüyorsunuz?`` denildiği öğrenildi.

MHP adayı İsmail Ok, Marmara ziyareti öncesinde adanın konum ve içerik olarak beklentilerine yönelik hazırladığı programa göre soruları yanıtlayarak, adalıların yüreğine su serptiği öğrenildi.

MHP Başkan adayı Ok, belde ve köy tüzel kimliklerinin kapatılarak yetkisiz mahalle konumuna dönüştürülmesinin siyasi ve demokratik olmayan koşullarda, referandum yapılmaksızın halka sormadan içinde ve arkasında ne yapılmak istenildiği bilinmeyen bir yapılanma olduğunu, MHP iktidarında bu uygulamaların iptal edileceğini söylediği öğrenildi.



Ahmet çıtak
30.01.2014 09:39:43
Kimlere hizmet ettiği belli olan Büyükşehir Kanunun altında ezileceğinizi anladınız,şimdide her beldeye yeni vaatler mi veriyorsunuz sizin yaptığınıza bizim Edincik`te şöyle derler biz pisledik tüyü nereye dikelim.

  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli